Za Svilara, prevara u vezi - nije prevara! Pevač je ovime mnoge ostavio bez reči, ali ostaje pri svom

10.09.2022

21:59

0

Samo ako ste u braku, po njegovom mišljenju, stvar postaje alarmantna

Za Svilara, prevara u vezi - nije prevara! Pevač je ovime mnoge ostavio bez reči, ali ostaje pri svom
Copyright Dušan Svilar ATAImages/Antonio Ahel

Dok su s jedne strane mnogi upoznati s trijumfima Dušana Svilara, njegova privatnost ostaje intrigantna, kako je malo šta za sve ovo vreme koliko je na sceni isplivalo u javnost. Upitan, međutim, o udvaranju, devojkama generalno, te tome da li bi oprostio prevaru, nema koga nije iznenadio stavom.

- Za mene prevara postoji samo u braku, a kada ljudi nisu i neko bude sa nekim drugim, onda to spada u neslaganje. U tom slučaju ne treba da budemo zajedno i normalno da ćemo da raskinemo. Mada, nikada ne bih mrzeo i ljutio se ako me prevari neka. Izabrala je drugog umesto mene i to je to - izjavio je Dušan jednom prilikom, pa mnoge začudio.

Što se devojaka tiče, spontanost ga obara sa nogu.

„Avanture i veze nisu isto..."

- Nisam imao mnogo devojaka. Ne volim izveštačene devojke, više mi se dopadaju prirodne i spontane. Nekako prvo primetim oči, mada one kažu da im se kod mene najviše dopada osmeh. Generalno, smatram da veza mora da bude kvalitetna, a ove kratkotrajne avanture i ne smatram vezama u pravom smislu - objasnio je on svojevremeno za „Grand", pa nastavio o tome kako se oseća kada mu neka priđe.

- Imao sam situacije da meni prva priđe devojka, ali mislim da treba da bude obrnuto. Mada, ja kada prilazim, nemam neku klasičnu priču. Sve zavisi od trenutka i otvoreno joj kažem šta mislim u tom momentu.

Kao i većini, njemu je takođe srce bilo slomljeno nekoliko puta.

- Muzika me leči u tim momentima. Uglavnom sednem za klavir, sviram i pevam. Uglavnom balade. Tako se lečim. Tada ne izlazim, više mi prija da budem sam - zaključio je on.

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti