Kaja Ostojić uhvatila dečka u prevari: Skupljala dokaze, pa mu poručila da se iseli do jutra

11.06.2022

19:24

0

Pevačica je istakla da joj je ovo bila jedna od najtežih situacija u životu

Kaja Ostojić uhvatila dečka u prevari: Skupljala dokaze, pa mu poručila da se iseli do jutra
Kaja Ostojić - Copyright Instagram printscreen/kaya_ostojic

Pevačica Kaja Ostojić bila je gošća emisije „Magazin In“, a kao što ste i navikli, tema su bili muško-ženski odnosi. Tom prilikom je ona otkrila šta je sve prošla sa bivšim partnerima i koji ju je najviše povredio. 

Kako je istakla, uvek energična, ne preza ni od čega, sama krenula u potragu za dokazima da je dečko vara, a onda mu sve sasula u lice. 

Instagram printscreen/kaya_ostojic
Kaja Ostojić

 

- Ja sam bila previše luda kada sam bila klinka, imala sam običaj da čaprkam po lap-topu, telefonu i da vadim sve na papir, da štampam dokaze, ali to je bilo pre 12 godina - počinje Kaja priču u emisiji  i dodaje:

- To je bila jedna od težih situacija u mom životu kada sam dala sve crno na belo. Kretala sam na nastup, ja sam bila totalno u haosu, psihički demolirana, dala sam mu to i rekla da se do 7 ujutru vraćam sa nastupa, a on da se do tada iselio i da ga više ne vidim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

Podsetimo, danas Kaja uživa u romansi sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, koga je častila luksuznim putovanjem povodom godišnjice veze. Prema pisanjima medija, pevačica je samo za hotel dala 10.000 evra, a čitavo zadovoljstvo je koštalo barem duplo više. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike