Marina Visković uhvatila partnera u dopisivanju sa njenom poznanicom: Dosta sam patila u ljubavi, odlučila sam da budem slobodna

03.07.2022

20:04

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica nikad iskrenije o udvaračima, emotivnom statusu i ljubavnim odnosima

Marina Visković uhvatila partnera u dopisivanju sa njenom poznanicom: Dosta sam patila u ljubavi, odlučila sam da budem slobodna
Marina Visković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Marina Visković već neko vreme nema partnera, tačnije otkako je prošle godine raskinula dugogodišnju vezu. O emotivnom statusu te udvaranju muškaraca ona je progovorila danas u emisiji "Premijera Vikend Specjial" u kojoj je bila gost i tom prilikom je istakla da joj prija samoća.

- Ja sam odlučila da budem slobodna, ali videćemo da li će tako ostati! Uvek postoje nepredviđene situacije koje se dešavaju. Češće se dešava da moji prijatelji dobijaju brojeve i neke ceduljice na mojim nastupima, nego ja! Plaše se me možda, ja sam opasna žena... I treba da se plaše, najbolje bi bilo da svako padne sa Marsa pa kod mene, ne može - priča Marina kroz osmeh i otkriva da li bi konačno volela da upozna idealnog muškarca.

Printscreen Instagram/ MarinaViskovicofficial
Marina Visković

- Volela bih da imam kuglu da vidim šta će se sa mnom dešavati, ali nekako smatram da mi sami svojim odlukama kreiramo sopstveni život. Do sad sam mogla da se udam pet puta, ali nisam! Nije mi, naravno, žao što se nisam udala, nikad mi to nije bilo preterano važno, da mi je bilo važno, desilo bi se. Nije ljubav nešto što me okupira i što mi je potrebno da bih bila srećna. Dobro mi je kada sam sama sa sobom, nemam više ni godina da pravim neke velike greške, a ni da gubim vreme. Svaki sledeći korak bi trebalo da bude pametan - ističe Viskovićeva.

Upitana o tome da li je nekada varala ili bila prevarena, Marina se prisetila situacije kada je partnera uhvatila kako se dopisuje sa njenom poznanicom.

Antonio Ahel/ATAImages
Marina Visković

- Pa, da. Bilo je i takvih trenutaka, sve se sazna... Ja sam uvek opuštena, ali ono što ne vidim svojim očima, ne mogu da budem sigurna da je istina. Ne verujem u sve priče, jer nemaju svi ljudi dobru nameru kada ti govore takve stvari. Ima dosta zavidnih ljudi, pa ne verujem preterano tim pričama, ali sam kasnije saznala da su postojale neke ambicije prema nekim mojim poznanicama od nekih mojih momaka. Ja sam uvek za ljubav, ovo je mali grad, svi se znaju, znamo se, generacije, izlazimo, ali desi se, čovek se zaljubi, ali nisam za to da neko bude pokvaren i da se radi nešto nekome iza leđa, za takve stvari sam vrlo oštra i nikada to ne bih nekome uradila - ističe Viskovićeva i za kraj dodaje:

- Dosta sam patila zbog ljubavi... Više oni zbog mene doduše, nego ja zbog njih. Idem sad na Ibicu, moram da ispoštujem svoj novi letnji hit, snaći ću se - zaključuje Marina u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike