Baka posle Željkovog dokumentarca odgovorio na tvrdnje o novčanim malverzacijama! „Ako biste mi oprostili taj propust..."

08.09.2022

20:27

0

Jutjuber je sve vreme filma „držao" lajv i nije se zaustavljao ni pošto je „Internet nasilje" zbog velike zainteresovanosti odmah i drugi put pušteno

Baka posle Željkovog dokumentarca odgovorio na tvrdnje o novčanim malverzacijama! „Ako biste mi oprostili taj propust..."
Željko Mitrović i Baka Prase - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/Pink

Danima unazad traje medijski rat između čelnika „Pinka" Željka Mitrovića i Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase. Sada, pošto je prikazan i Mitrovićev dokumentarac o Baki, „Internet nasilje" u kom je, kako je bio i najavio, u potpunosti raskrinkao jutjubera - drama je dobila i svoj veoma burni nastavak.

Naime, sve vreme emitovanja Ilić je „držao" lajv na Jutjubu i burno reagovao na brojne stavke potkrepljene njegovim snimcima.

Posle tvrdnji da su „ga komentarisali glumci a ne advokati i druga stručna lica" kao što se u filmu navodi, Baka se u svom „lajvu" koji je nastavio i nešto posle televizijske premijere dokumentarnog ostvarenja, te reprize koja je odmah uledila zbog velike zainteresovanosti, dotakao pomenutih malverzacija - posebno novčanih, za koje ga optužuju.

„Ako biste mi oprostili taj propust..."

- Izreklamirao sam to samo jednim „storijem", ponavljam, jednim „storijem" i, ispostavilo se da je prevara! Ako možete da mi oprostite jedan propust, sve to jeste istina, nisam znao... Naplatio sam promociju, uzeo sam pare, ali da sam znao da je prevara, nisam imao pojma. Ruku na srce, pošteno, to je istina. Ako mi ne verujete, je*i ga - kazao je Baka Prase u svom „lajvu", pa mnoge svakako zgranuo.

Baka Prase, Printscreen/Youtube/Baka Prase
 

Inače, jutjuber je sve vreme vrlo glasno isticao kako je „predstavljen kao najveći bolesnik, a da to uopšte nije tako". Nakon priče o odnosima s maloletnicom prokomentarisao je kako „nije policajac, te da je devojka sama pristala na sve", za to što je „slagao za šamar od Velje Nevolje" tvrdio je da će otići na poligraf... A žestokih komentara akonto projekta, kao i Mitrovića, imao je i na pretek.

- Neću stati dok ga ne sklone s „Pinka" - naglasio je, očito ne odustajući od svog.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike