„Priče o našem bogatstvu su nam oduvek pravile problem!" Supruga Saše Popovića otkriva porodične tajne

12.06.2022

13:34

0

Ona je još jednom istakla koliko je ponosna na svoje naslednike, kao i put kojim su izabrali da idu kroz život

„Priče o našem bogatstvu su nam oduvek pravile problem!" Supruga Saše Popovića otkriva porodične tajne
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Suzana Jovanović, supruga Saše Popovića, nedavno je oženila sina Danijela. U razgovoru s jednim domaćim medijima je ispričala kako nikada Sašu nije smatrala Danijelovim očuhom, već ocem, iako je on bio kruna njenog prvog braka.

„To mi zvuči rogobatno!"

- Oduvek mi je rogobatno zvučalo to da je Sale očuh mom sinu Danijelu. On za njega predstavlja oca, prijatelja, druga i sve ono što dete može da poželi da ima kao mušku figuru. Srce mi je puno zbog te činjenice budući da je Saša bio moja velika podrška onda kada mi je muška ruka bila najpotrebnija, prepuno mi je srce zbog te činjenice - počela je, pa dodala:

- Majke su često mekanije oko dece, a Sale je glava kuće pa se oduvek znalo za red i poštovanje. Pomogao mi je oko njegovog školovanja, vaspitanja i svega što je dolazilo kroz godine. Zato kažem da smo Sale i ja ženili našeg sina - priča pevačica, piše „Alo", a onda je nastavila o tome kako oni inače žive, te naglasila da im je luksuz o kom se često pričalo uglavnom predstavljao problem.

Suzana Jovanović ATAImages/Antonio Ahel
 

- Priče o našem bogatstvu su nam oduvek pravile problem. Zbog cifara koje su se provlačile kroz javnost opljačkani smo pre nekoliko godina, a ja još uvek vučem traume zbog tog događaja. Nikada nismo isticali luksuz ili voleli da se hvalimo. Vodimo sasvim normalan život, a sve što smo napravili, napravili smo svojim radom i trudom. Opasno je pričati o bogatstvu i milionima onda kada imate decu - izjavila je ona, koja ne krije koliko je ponosna na svoje naslednike.

Suzana Jovanović i Saša popović Foto: 24sedam/D.B.
 

Uprkos tome što su uvek mogli da imaju sve što bi poželeli, Aleksandra i Danijel žive skromno i podalje od znatiželjnih pogleda.

- Deca vas posmatraju dok odrastaju i oni su odraz nas samih. Gledajući Saleta i mene, taj neki miran i porodičan život koji smo vodili u kući, poprimili su stav da im ne treba eksponiranje u javnosti. Učili smo ih da budu skromni, pošteni, vredni, ali pre svega da budu ljudi. Oni sada sami biraju mesta gde će da izlaze, ljude s kojim će se družiti, a to su njihovi prijatelji iz detinjstva i oni vode život iza kamera. Velika je sreća što ne moramo da brinemo o njihovim odlukama i što nam je mirna glava - objasnila je Suzana, koja i za snaju Tijanu ima samo reči hvale.

„Od nje kradem recepte!"

- Moja snajka je sjajna osoba, vredna, radna i samostalna. Na sve to i vrsno kuva. Sve što je do sada spremila je bilo ukusno, a imala je i od koga da nauči jer joj majka radi u kuhinji kao profesionalni kuvar. Čak i ukradem neke recepte od snajke - otkrila je Jovanovićeva za pomenute medije, dodajući da se veoma trudi da priprema kako sebi, tako i najmilijima samo zdrave obroke.

- Volim da kuvam i trudim se da kao majka i supruga kuvam samo zdravo i kvalitetno svojoj porodici. Svi mi volimo domaću kuhinju, jer smo na njoj odrasli. Sale i ja, ali i naša deca, obavezno jedemo bar jedno kuvano jelo tokom dana - zaključila je ona.

Porodica PFoto: ZK Munja
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike