Isplivali detalji luksuznog venčanja Saške i Đorđa Đokovića: Tajnu lokaciju do poslednjeg trenutka neće znati ni gosti?!

10.09.2022

09:46

1

Autor: Marija Mitić

Popularni par još uvek sve čuva u strogoj tajnosti

Isplivali detalji luksuznog venčanja Saške i Đorđa Đokovića: Tajnu lokaciju do poslednjeg trenutka neće znati ni gosti?!
Saska Veselinov, Djordje Djokovic (1) - Copyright Instagram printscreen/saskaveselinov

Brat Novaka Đokovića, Đorđe i njegova verenica, voditeljka Saška Veselinov zakazali  su venčanje za ponedeljak, 12. septembar. Kako su ranije pisali mediji, njih dvoje će se jedno drugom na večnu ljubav zavetovati u Sabornoj crkvi u Beogradu, za koju su emotivno vezani, da bi se potom slavlje nastavilo u Crnoj Gori.

Međutim, ono što je zanimljivo, jeste da par čuva tajnu lokaciju svadbe čak i od gostiju, pa će im je tako, kako piše Republika, saopštiti tek jedan sat pre proslave.

- Sve je obavijeno velom tajni. Na pozivnici piše da će sat vremena pre svadbe gostima biti javljena tajna lokacija venčanja. Niko ne zna gde će proslava biti, zna se samo da je Crna Gora u pitanju – rekao je dobro obavešten izvor pomenutih medija.

Instagram printscreen/saskaveselinov
Saška Veselinov i Đorđe Đoković

Podsećanja radi, nagađalo se da će par upriličiti venčanje u jednom ekskluzivnom risortu u Herceg Novom, međutim, još uvek nije poznato da li će se stvarno tamo i održati.

Prema daljim ranijim napisima domaćih medija, oni su na svadbu pozvali samo porodicu i najbliže prijatelje, ali insajder za jedne domaće medije tvrdi da postoji mogućnost da ovo venčanje nadmaši romantičnu ceremoniju Jelene i Novaka Đokovića. Takođe, navodilo se i da je par iskeširao ogromnu sumu s obzirom da su svim zvanicama obezbedili avionske karte i smeštaj u jednom luksuznom hotelu. Više o svemu tome čitajte OVDE.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike