Saška i Đorđe organizuju čak četiri dana lumperaja? Samo na avionske karte i smeštaj za svatove iskeširali 150.000 evra

05.09.2022

06:25

5

Autor: 24sedam

Sumnja se da će njihova svadba nadmašiti venčanje Jelene i Novaka Đokovića

Saška i Đorđe organizuju čak četiri dana lumperaja? Samo na avionske karte i smeštaj za svatove iskeširali 150.000 evra
saska_i_djordje_djokovic_censored - Copyright Printscreen ,,Amidži šou"

Saška Veselinov i Đorđe Đoković će se jedno drugom zavetovati na večnu ljubav 12. septembra u Beogradu, a zatim će sa zvanicama otputovati za Crnu Goru, gde će nastaviti veselje u jednom poznatom rizortu u Herceg Novom. Prema daljim napisima domaćih medija, pozvali su samo porodicu i najbliže prijatelje, ali insajder za jedne domaće medije tvrdi da postoji mogućnost da ovo venčanje nadmaši romantičnu ceremoniju Jelene i Novaka Đokovića.

U Beogradu će sudbonosno „da" najverovatnije izgovoriti u Sabornoj crkvi, za koju su Đokovići i te kako vezani, dok se s mladine strane „navija" za Hram Svetog Save.

Žurka za žurkom?

- Videćemo čija će biti poslednja (smeh). U Crnu Goru, kako se ovde priča, mladenci stižu sa 80 zvanica. Koliko su brinuli o svojim gostima, vidi se i po tome što su Đorđe i njegova verenica svima obezbedili avionske karte i smeštaj u jednom luksuznom hotelu... Gosti će u Crnoj Gori boraviti četiri dana, tokom kojih će biti organizovano nekoliko žurki. Za svaku od ovih zabava u pozivnici je naznačen i poseban dres-kod, koji će sve zvanice morati da ispoštuju - ističe izvor za jedne domaće medije pa nastavlja o tome ko je pozvan, kao i šta će se služiti:

Saška Veselinov i Đorđe Đoković M.M./ATAImages
 

- Među gostima će, pored članova porodice, biti prisutni i njihovi najbolji prijatelji i bliski saradnici. Sve će biti na vrhunskom nivou, od trpeze, na kojoj će biti specijaliteti iz svih kuhinja sveta, pića, pa do dobre muzike. Ova svadba će možda prevazići i Noletovu i Jeleninu.

Prema daljim navodima, noćenje u hotelu u kojem je par rezervisao smeštaj za svoje zvanice za dve osobe za četiri dana (koliko će ostati) košta 3.300, dok je cena povratne avionske karte oko 200 evra. Tako je za smeštaj i prevoz gostiju „otišlo" 150.000 evra.

Podsetimo, Jelena i Novak su se takođe venčali u Crnoj Gori. Oni su, međutim, bili izabrali Sveti Stefan.

Jelena i Novak Đoković ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike