„Kad se rak vratio, bila sam baš loše!" Vesna iz „Nikad nije kasno" otvorila dušu o velikoj drami: Videćemo šta će dalje biti

09.09.2022

18:28

0

Kuprešakova ističe da se vratila poslu, normalno funkcioniše i nipošto ne dozvoljava sebi da klone duhom

„Kad se rak vratio, bila sam baš loše!" Vesna iz „Nikad nije kasno" otvorila dušu o velikoj drami: Videćemo šta će dalje biti
vesna_kuprešak - Copyright Instagram screenshot / vesnakupresak

Nekadašnjoj učesnici šoua „Nikad nije kasno", Vesni Kuprešak, vratio se bio kancer s kojim se krajem prošle godine lavovski borila. Po dijagnozi raka materice i jajnika morala je na agresivne terapije, pa oslabila i više od 30 kilograma, ostala bez kose, a kako je u međuvremenu bolovala i od korone - u bolnici je usledila opaka borba za život.

Nekoliko meseci kasnije, pak, usledila je nova drama.

- Za sad sam dobro, hvala Bogu, ali bila sam loše u aprilu i maju - počela je ona za „Grand onlajn", pa nastavila o svom zdravstvenom stanju:

- Sve je bilo super, u decembru sam završila sa terapijama, ali se već u martu vratila bolest. Nije lepo očišćena trbušna maramica, pa sam dobila retretman hemioterapija, znači još četiri terapije. Skener je bio dobar i još dve terapije preventivno.

Kako je zatim objasnila, još jedna je terapija pred njom.

„Za dalje ćemo videti..."

- Sad imam još jednu terpaiju, sledeće nedelje, pa skener i konzilijum. Videćemo za dalje, ja normalno radim i funkcionišem - optimistična je Vesna, koja i uprkos svemu peva na raznim proslavama.

- Kilažu sam lagano vratila, a vedar duh sam uspela da održim, to me hvala Bogu nije napustilo. Sve ide iz glave, pa tako i dobro raspoloženje i misli. Za sad se osećam odlično i nadam se da ću da završavam sa tim. Moram redovno da idem na kontrole jer je rak hronična, neizlečiva bolest i, nikad ne znaš kad će da se vrati. Kažu da je borba sa rakom večita borba, ali biće kako je Sveti Petar zapisao. Nakon što ti uspostave dijagnozu možeš da živiš još mesec, dva, tri, par godina, a možeš i dvadeset, trideset to niko ne zna - rekla je pevačica, koja se u pomenutom šouu proslavila 2016. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike