Kako se Kristen Bel nosi s anksioznošću i depresijom: Učim i decu da se tako ponašaju!

16.08.2021

06:10 >> 15:00

0

Kako se Kristen Bel nosi s anksioznošću i depresijom: Učim i decu da se tako ponašaju!
Kristen Bel - Copyright Kristen Bel Profimedia

Kristen Bel u javnosti vrlo otvoreno govori o problemima koji je muče, a tim se „sistemom” vodi i kod kuće – pa naslednicama služi kao veliki primer. Kada je najteže, glumica napravi pauzu, trenira ili razgovara sa nekim i, za sada, u borbi s anskioznošću i depresijom to joj i najviše pomaže.

– Kada imate ovakvih problema, naprosto, morate da dopustite sebi da ih imate – počela je ona u intervjuu za „CNBC” proteklog vikenda, pa dodala da tako misli jer „oni ne biraju ni vreme ni mesto kada će vas snaći”, da li dok ste okruženi porodicom ili ste u kakvom poslovnom okruženju.

Pročitajte još:

– Nije da ću da sedim i da čekam da me „stisne”. Znam da su tu negde, za uglom, ali trudim se da živim život – objašnjava dalje i naglašava da je nije sramota da „smanji brzinu” kad zatreba.

– Treba imati negde u glavi da su to osećanja koja nisu vaša, nego neka koja tek eto… Prolaze kroz vas.

S ćerkama, sa druge strane, pobornik je otvorenih razgovora bilo da su u pitanju manji ili veći problemi. Prepoznavanje emocija takođe joj je od velike važnosti.

Kristen Bel Profimedia

– Da li bi da rešiš problem zbog kog sada plačeš ili bi samo da se isplačeš? – otkriva da ih pita, a ukoliko se sama oseti makar i nelagodno kod kuće, odlazi u sobu i „uzima” oko 10 minuta samo za sebe „da se pregrupiše”.

– Ne stidim se da tražim pomoć, niti što sam i tražila pre – zaključila je glumica.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike