Paparaco! Jelena Đoković uhvaćena na aerodromu! Šeta tašnu od 3.000 dolara, a nećete verovati šta jede (FOTO/VIDEO)

05.09.2022

18:45

7

Ekipa 24sedam snimila je suprugu tenisera na putu ka Sloveniji

Paparaco! Jelena Đoković uhvaćena na aerodromu! Šeta tašnu od 3.000 dolara, a nećete verovati šta jede (FOTO/VIDEO)
Jelena Đoković (8) - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Supruga Novaka Đokovića i globalna direktorka i suosnivačica fondacije "Novak Đoković", Jelena Đoković, krenula je danas put Slovenije. Nju je na beogradskom aerodromu uslikao paparaco našeg portala, dok je sa prijateljicom čekala svoj let.

Jelena je u trenucima dosade ćaskala sa drugaricom, telefonirala, a i pokazivala joj fotografije i snimke svoje dece, sve vreme se osmehujući. Ona je vreme prekratila i ponekom grickalicom, reklo bi se pecivom iz pekare. 

Kako je opšte poznato da se porodica Đoković zdravo hrani, a posebno je Jelena zagovornica zdrave i izbalansirane ishrane, i ovo pecivo je verovatno pripremljeno po specijalnoj recepturi.

Supruga teniskog asa je viđena u ležernom izdanju, bež bluzi, teget širokoj suknji i mokasinama, a kosa joj je, kao i obično, bila svezana u opuštenu pletenicu. Veliku pažnju privukla je i njena torba, poznate marke Chistian Dior, koja se još uvek može naći u prodaji, a na zvaničnom Diorovom sajtu njena cena iznosi nešto više od 3.000 dolara.

Printscreen Buyma
 

 

Jelena se ovog puta uputila u Sloveniju, a baš u Ljubljani će uskoro i odžati radionicu na temu roditeljstva. Inače je poznato da ona često putuje, upravo zbog prirode posla kojim se bavi, odnosno radionica koje održava u mnogim zemljama regiona.

Ono što je iznenađujuće, jeste što se Jelena, iako je veoma poznata, slobodno kreće bez obezbeđenja, baš kao običan svet. Ona se do aviona večeras prevezla mini-busom, najnormalnije kao i ostali putnici, pa je tako bila usred gužve, kao da nije supruga najslavnijeg tenisera sveta.

Naravno, mnogi su se za njom okretali, a ona nije marila za znatiželjne poglede i bila je dobrog raspoloženja.

Podsećanja radi, da porodica Đoković živi normalnim životom, dokaz je i to što su pre par dana posetili poznato beogradsko kupalište, Adu Ciganliju, gde su se kupalii i na peškirima sunčali na plaži, baš poput običnih građana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike