„Patnju i bol moramo da prihvatimo!" Jelena Đoković o problemima s kojima se suočava: Stvarno se dugo borim s ovim

10.08.2022

15:55

3

Supruga tenisera objašnjava koliko je i zašto, po njenom mišljenju, važno izviniti se

„Patnju i bol moramo da prihvatimo!" Jelena Đoković o problemima s kojima se suočava: Stvarno se dugo borim s ovim
Profimedia

Jelena Đoković već dugi niz godina uspešno vodi jedan blog, u okviru kog je nedavno otvorila dušu, pa objasnila s kakvim se problemima suočava.

Supruga Novaka Đokovića je objasnila i koliko je važno kazati „izvini", te istakla da je to najkorisnija veština koju ćemo, po njenom mišljenju, ikada naučiti.

‒ Već dugo se borim da kažem „izvinite" kada je potrebno i prihvatim kako nisam savršena. Otkako sam krenula na duhovni put unutrašnjeg rasta, počela sam da shvatam koliko je važno izviniti se ‒ počela je bila Jelena, pa je zatim otkrila kako je mnoge lekcije naučila na putu da postane bolja verzija sebe.

‒ Moje shvatanje života je kako smo ovde da bismo bili ljudi i pokazali to u svakoj ulozi koju preuzimamo. Kako postajemo mudriji i stariji, možda ćemo bolje raditi stvari, ali ćemo nastaviti da grešimo - dodala je. 

„Samo tada ćemo prestati da pravimo greške!"

- Trebalo bi da budemo otvoreni za nova iskustva celog života. Prestaćemo da pravimo greške samo ako prestanemo da pokušavamo nove stvari. Moramo prihvatiti patnju i bol kao proces učenja. Najkorisnija veština koju ćemo ikada naučiti je izviniti se i učiti iz sopstvenih grešaka ‒ zaključuje Jelena u svom blogu.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti