Rijana ostala u restoranu nakon radnog vremena! Slavila sa drugaricama, a onda uzela metlu i počistila lokal!

05.09.2022

17:28

0

Ona se sa drugaricama častila u luksuznom restoranu Kaviar Ruse

Rijana ostala u restoranu nakon radnog vremena! Slavila sa drugaricama, a onda uzela metlu i počistila lokal!
Rijana - Copyright Profimedia

Pop zvezda Rijana voli hedonistički način života, ali joj ljubaznosti i lepih manira nikad nije manjkalo. Naime, ona je sa šest drugarica uživala u luksuznom restoranu Kaviar Ruse.

Tu su se častile šampanjcem i kavijarom, a kako je provod bio odličan, nimalo joj se nije išlo kući, te je zamolila osoblje da ostane i nakon radnog vremena. 

Profimedia
Rijana

 

Prema pisanjima stranih medija, u restoranu je navodno ostala do dva sata ujutro, a ono što je uradila nakon završetka zabave šokiralo je mnoge. Rijana je, verovali ili ne, ostala sa osobljem i pomogla im da počiste lokal.

Za ovu priliku novopečena mama je obukla široke farmerice, predimenzionirani dres No Limit Recordsa, a celu odevnu kombinaciju upotpunile su štikle na vezanje i nakit Tiffany & Co.

Profimedia
Rijana

 

Inače, Rijana je nedavno postala i najmlađa žena na Forbsovoj listi 100 najbogatijih Amerikanki koje su same zaradile svoje bogatstvo. Na popisu su se našle brojne uspešne preduzetnice, izvršne direktorke i žene iz sveta šoubiznisa, a Rijana je zauzela visoko 21. mesto.

Rijanino bogatstvo se procenjuje na 1.4 milijarde dolara, a kao glavni izvori prihoda navode se zarada od muzike i od kozmetike. Osim toga, ona je i suvlasnica linije kozmetičkih proizvoda Fenty Beauty, od čega dolazi najveći deo zarade.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike