Što Radanovići kriju vesti o prinovi? „Sloba se tada opekao za ceo život!"

03.09.2022

10:42

2

Kako ne bi „nastao novi cirkus", Jelena bez pogovora sluša svog poznatog supruga i o svemu mudro ćuti

Što Radanovići kriju vesti o prinovi? „Sloba se tada opekao za ceo život!"
Sloba Radanović - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Dok i dalje kruži vest o prinovi u porodici Radanović, Jelena i Sloba o tome - ne govore javno. Ona je, navodno, već u četvrtom mesecu trudnoće, ali kako joj je suprug zabranio da bilo šta potvrdi ili demantuje vezano za njihovu privatnost, sve ostaje na brojnim spekulacijama. Prema rečima insajdera, prenose domaći mediji pisanje „Sveta", tako je pošto se pevač „opekao za ceo život zbog Lune (Đogani, nekadašnje devojke) i Kije (Kockar, bivše žene) koje su svojevremeno pričale javno i šta treba, ali i ono što ne treba".

- Iako se pojavila informacija da je Jelena u četvrtom mesecu trudnoće, što je divna vest, Sloba joj je zabranio da to i potvrdi ili demantuje i ona ga bespogovorno sluša. Neće valjda da ulazi u novi krug cirkusa. Dosta je čoveku onog što je preživeo sa Kijom i Lunom koje su lupetale za medije i šta treba i šta ne treba - kaže izvor, pišu pomenuti mediji, a on nastavlja:

- Opekao se za ceo život i sad želi da pored sebe ima ženu koja neće otkrivati ništa iz njihovog privatnog života. I ona se slaže sa tim - tvrdi on.

 

 

Podsetimo, Jelena Đuričanin, sada Radanović, je pošto je nedavno bila upitana o drugom stanju, istakla kako joj je suprug rekao da ništa na tu temu ne govori za medije.

- Žao mi je, ne mogu da vam kažem ništa, Sloba mi je zabranio da bilo šta medijima govorim, tako da ne mogu ni demantovati, a ne mogu dati ni potvrdu - kratko je bila izjavila za „Informer".

Prema šuškanjima, međutim, nema ko se ne raduje bebi, a Sloba čini sve da ugodi svojoj ženi. Nije tajna da bi svakako voleo da se ostvari kao otac. Sa Jeleninim sinovima iz prvog braka ima dobar odnos.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike