Darko Lazić ima novu devojku?! Slikali se u teretani, njene zanosne obline u prvom planu! (FOTO)

28.08.2022

17:07

0

Autor: Marija Mitić

Folker se još nije izjasnio kada je njegov emotivni status u pitanju, a uskoro će se već saznati da li je njegovo srce ponovo zauzeto

Darko Lazić ima novu devojku?! Slikali se u teretani, njene zanosne obline u prvom planu! (FOTO)
Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

O aktuelnostima iz života Darka Lazića ne prestaje da se priča, pogotovo o njegovom ljubavnom životu, koji je prilično buran. Pevač je nedavno raskinuo veridbu sa koleginicom Barbarom Bobak, a pričalo se da se vratio bivšoj, Marini Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, međutim, ove navode ni jedno od njih nije potvrdilo, ali ni demantovalo.

Ipak, Darkove nove objave na Instagramu govore nešto sasvim drugo. Naime, pevač je objavio danas fotografiju na kojoj pozira u teretani, a potom mu se pridružila nepoznata devojka. Njih dvoje su tako pozirali u ogledalu, dok je ona bila okrenuta leđima, pa je ostala misterija o kome se zapravo radi.

Instagram printscreen/darkolazicofficial
Darko Lazić sa devojkom

Njene obline su došle do izražaja, kao i njihova prisnost, pa su korisnici ove mreže ubeđeni da je ova devojka nova izabranica pevača.

Darko se još nije izjasnio kada je njegov emotivni status u pitanju, a uskoro će se već saznati da li je njegovo srce ponovo zauzeto.

Podsećanja radi, Darko je najpre bio u braku sa Anom Sević sa kojom ima ćerkicu Lorenu. Nakon nje stupio je u vanbračnu zajednicu sa Marinom Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, međutim i ta ljubav je pukla. Ubrzo zatim folker je uplovio  u vezu, a potom i veridbu sa pevačicom Barbarom Bobak, međutim i ova veza se završila neslavno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike