Snežana Dakić se kupa u košulji i šorcu na egzotičnoj destinaciji: Umesto bikinija, morala je obučena (VIDEO)

23.08.2022

08:51

0

Voditeljka je imala dobar razlog za ovaj potez

Snežana Dakić se kupa u košulji i šorcu na egzotičnoj destinaciji: Umesto bikinija, morala je obučena (VIDEO)
biljana_tipsarevic_22052022_0006 - Copyright ATAImages/ A.H.

Voditeljka Snežana Dakić otputovala je na Maldive kako bi uživala u pravom luksuzu i prelepim plažama koje ova destinacija ima, a atmosferu sa letovanja redovno deli sa svojim pratiocima na Instagramu. Tako je sad sve iznenadio video na kom se voditeljka umesto u kupaćem, kupa obučena - u šortsu i košulji.

- Za razliku od rizorta i turističkih ostrva, u Maleu važe lokalna pravila, na plažu i kupanje može samo pokrivenog tela. Tako da sam odlučila da se bućnem u civilu. Jer burkini nemam. A od sutra - bikini! - objasnila je voditeljka zašto je na sebi imala košulju i šorc.

 

 

Voditeljka je nedavno napunila 52 godine, a o estetskim operacija govorila je nedavno.

- Jesam za plastičnu hirurgiju u smislu da kada dođu neke godine i koža visi, najbolje je uraditi fejslifting, jer to je jedino što može da vam skloni višak kože. Pozdravljam i to da žene stave lepše, čvršće grudi nakon što su se zbog dojenja isfrustrirale ili zbog godina tu više nema jedrosti, ali za to treba hrabrost. Recimo ja nisam toliko hrabra da se podvrgnem takvoj plastičnoj operaciji, možda zato što nisam toliko nezadovoljna svojim postojećim stanjem. Međutim, vidim da ta plastična hirurgija mnogo usreći ljude i postaju zadovoljniji svojim fizičkim izgledom - istakla je Snežana za Grand.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike