Anabela Atijas za 24sedam o ćerkinoj trudnoći: Presrećna sam, ali neću od toga da pravim cirkus!

20.10.2020

17:32 >> 10:45

0

Otkako je saznala da će postati baka, pevačica ne krije radost

Anabela Atijas za 24sedam o ćerkinoj trudnoći: Presrećna sam, ali neću od toga da pravim cirkus!
Copyright Anabela Atijas ATAImages/Antonio Ahel

Luna Đogani prethodne večeri objavila je putem društvenih mreža da je u drugom stanju, te da će se zajedno sa verenikom Markom Miljkovićem po prvi put ostvariti kao roditelj. Majka Anabela na Instagramu joj je čestitala među prvima, pa u razgovoru za 24sedam napomenula da stvari treba pustiti da se odvijaju svojim tokom, s obzirom na to da je njena naslednica u drugom stanju tek četiri nedelje.

– Sinoć sam saznala za to. Trudna je četiri nedelje. Bez veze mi je da oko toga sada pravimo cirkus, nemojte da me shvatite pogrešno… Ono što sam objavila na Instagramu – uradila sam to da ne bih morala svima ponaosob da objašnjavam. Prerano je praviti bilo kakav cirkus i iznositi detalje, a sto puta sam se javila na telefon od sinoć. Na Instagramu sam napisala ono što je sasvim normalno sada i u ovim okolnostima. Presrećna sam i to je sasvim dovoljno, s obzirom na to da je zaista rani početak. Još nije ni na ultrazvuk otišla. Treba malo pustiti sve, vest je odjeknula, ona je to htela, nije htela da krije… Ništa se specijalno nije promenilo, sinoć smo saznali, a danas svako ima svoje obaveze, ne želimo da preterujemo. Znate i sami da, kao i na svakom početku, treba čovek malo da pusti da to sve ide svojim tokom – izjavila je Anabela, zahvaljujući se na čestitkama.

Anabela Atijas Instagram screenshot

– Dragi moji, sa velikom radošću želim da podelim sa vama vest da ću postati ponosna baka jednom anđelu – poručila je u okviru svojih priča na Instagramu, a njena ćerka je tu objavu prenela na svoj profil, uz emitikon srca.

Luna Đogani Instagram screenshot

Podsetimo, Luna i Marko u vezi su od januara 2019, a nakon dramatičnog raskida po izlasku iz tadašnje sezone rijalitija, obnovili su vezu pošto su se ponovo sastali u ,,kući pod kamerama”, u prethodnoj ,,Zadruzi”. Veći deo njihove veze odvio se pod reflektorima, a nakon najskorijeg predaha od života u Šimanovcima, Marko je Lunu iznenadio vereničkim prstenom. Nepuna dva meseca od veridbe usledio je i novi povod za slavlje, a to je vest o trudnoći.

Marko Miljković Instagram screenshot

– Bićemo još bolji roditelji nego što mislite – poručio je on putem svog Instagrama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike