Kloi Kardašijan se o drugom detetu ne oglašava, otkriveno šta se dešava u njenom domu posle velike drame!

31.08.2022

05:45

0

Članica poznate porodice svoju privatnost ljubomorno čuva

Kloi Kardašijan se o drugom detetu ne oglašava, otkriveno šta se dešava u njenom domu posle velike drame!
Kloi Kardašijan - Copyright Profimedia

Kloi Kardašijan je 5. avgusta ove godine dobila sina uz pomoć surogat majke. Poznato je kroz kakvu je dramu prošla, a sada je otkriveno i šta se dešava u njenom domu, s obzirom na to da se ona o sinu uopšte ne oglašava.

Kako se navodi, ona uživa u tome što je majka dvoje dece, a četvorogodišnja ćerka Tru joj je velika podrška i pomoć.

- Tru je veoma uzbuđena što je dobila brata i trudi se da pomogne u svemu što treba. Neće da se skloni od njega i stalno ga ljubi i grli - kaže izvor blizak Kardašijanovoj i dodaje:

Profimedia
Kloi Kardašijan i Tristan Tompson

- Kloi misli da je prelepo to što se Tru ponaša kao starija sestra i laknulo joj je što ne postoji ljubomora od strane njene ćerke prema bratu, zbog toga što je o tome veoma brinula.

Izvor je takođe dodao da je Tru bilo lako da se snađe i da razume da je beba sada u kući sa njima, zato što ima mnogo rođaka.

- Kloi je videla neku drugu stranu njene ćerke otkako je beba došla na svet i oduševljena je time. Tru razume da je to njen brat i veoma je mirna sa njim, uvek se trudi da mu priđe na najbolji mogući način, kako ga ne bi nečim povredila - zaključio je izvor.

Profimedia
Kloi Kardašijan

Podsetimo, tek mesec dana pre nego što je dečak rođen saznalo se da će Kloi Kardašijan i Tristan Tompson dobiti dete uz pomoć surogat majke. Beba je začeta u novembru prošle godine, a samo mesec dana kasnije Tristan je dobio dete sa ženom sa kojom je prevario Kloi. 

Tada se saznalo za još jednu u nizu njegovih prevara, a mnogi su osudili Kloi što je pristala da sa njim ima još jedno dete. Međutim, kako je vest o prevari došla tek pošto je beba začeta, Kloi nije mogla da zna da joj je partner bio neveran, a do tog trenutka je verovala, prema sopstvenom priznanju, da se Tristan promenio i da je postao bolji čovek.

Profimedia
Tristan Tompson i Kloi Kardašijan

Od trenutka kada je saznala za prevaru, što se moglo videti i u prvoj sezoni njihovog novog porodičnog šou, Kloi je presekla i sa Tristanom ima kontakt samo zbog dece. 

U najavi druge sezone "Kardašijanovih", koja će početi da se emituje u septembru, videli smo da će Kloi pričati o celom procesu kroz koji je prošla kada je surogat majka u pitanju.

Inače, kako se navodilo, ona nije želela da se zna da čeka dete uz pomoć surogat majke kako bi zaštitila i tu ženu, ali i svoju porodicu, od strašnih komentara i osude.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike