Pevači ne zarezuju JK, ironično joj odgovorili na prozivke: Potrudićemo se više sledeće godine! A onda joj poslali brutalnu poruku

29.08.2022

17:37

6

Autor: Marija Mitić

Jelena je danas izrekla salvu uvreda na račun svojih kolega koji su učestvovali na ovogodišnjem festivalu Music Week

Pevači ne zarezuju JK, ironično joj odgovorili na prozivke: Potrudićemo se više sledeće godine! A onda joj poslali brutalnu poruku
karleuša - Copyright 24sedam/Pexels

Jelena Karleuša danas je žestoko potkačila mnoge svoje kolege, tačnije one koji su učestvovali na ovogodišnjem Music Week festivalu, održanom u Beogradu, na Ušću protekle nedelje.

Ona je na Instagramu objavila video snimak sa svog prošlogodišnjeg nastupa, očigledno ga stavljajući iznad svih ostalih izvođača koji su ove godine tamo imali svoj performans. U okviru ove objave ona je ispisala obiman tekst u kojem je izrekla gnusne uvrede na račun svojih kolega, nazivajući njihove nastupe jeftinim, "bednim scenskim nastupima bez ulaganja i ideje, tužnim plejbekom, vokalnim netalentom na nivou za*ebancije", potom izvođače u "prljavim patikurinama i majčirinama, stomačinama i bradurinama"... Ona se tu nije zaustavila već je dodala i da su "teške krindžine" i još mnogo toga, a mi smo kontaktirali neke od izvođača koji su nam dali komentar na ovo Jelenino vređanje.

Za 24sedam oglasio se reper Nemanja Đerić Đekson, koji je rekao da ne mari mnogo za Jelenine reči, jer cifre na Jutjubu pokazuju realno stanje stvari.

- Ja volim Jelenu, iako me pljuje. Ja sam muška Jelena Karleuša - počeo je Đekson šaljivo i nastavio:

ATAImages/ A.A.
Nemanja Đerić Đekson

- Njen sam fan i sve to, ali ona je 68. na Jutjub chart-u, a ja sam 29. - spomenuo je reper listu na kojoj su izvođači na Jutjubu sa naših prostora rangirani prema slušanosti.

Takođe, ovim povodom smo kontaktirali i popularnog repera Relju Popovića, koji ne mari mnogo za ovakve komentare. On je čak ubeđen da Karleuša nije govorila o njemu.

 - Ne radi se o meni, tako da nemam razloga da komentarišem. Jedino što želim je da se zahvalim publici na ogromnoj ljubavi, i na tome sto su podelili sa mnom noć u kojoj sam pevao pesme koje su bile najveći hitovi 2011. godine. pa sve do pesama koje su najveći hitovi ove godine - rekao je Popović za 24sedam.

ATAImages/ M.S.
Relja i Nikolija

Reper Mihajlo Veruović Vojaž takođe je dao komentar na Jelenine opaske, budući da je iz njene objave bilo jasno da je baš njega nazvala "malim paćosom koji ni ton u du*e ne može da ubode".

- Ne znam zašto bi onda gubila vreme da komentariše nas decu, žao mi je što tako priča. Mogu da kažem da je Music Week posetilo više od 100.000 ljudi i da je publika otišla prezadovoljna. Žao mi je ako tako misli, jer je ona ikona naše estrade. Potrudićemo se da se popravimo sledeće godine - poručio je kroz osmeh Vojaž, a zatim odgovorio na prozivku da je "mali paćos".

- Ne mislim da svojim izjavama aludira na mene i moje ljude, u svakom slučaju mi je žao da Jelena to misli s obzirom na to da je ona ikona naše estrade od stila do šoubiznisa - smatra Veruović.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Mihajlo Veruović Vojaž

Ostale učesnike ovogodišnjeg Music Week festivala takođe smo kontaktirali ovim povodom, međutim, ostali smo uskraćeni za odgovore. Teodora Džehverović, Stefan Đurić Rasta, Cobi, Nući, Angelina, Nikolija, Gazda Paja i Relja Despotović Seksi iz grupe "Crni Cerak", nisu bili dostupni za komentar odnosno uskratili su nas za odgovor, dok su nam iz PR službe Sare Jo rekli da se ona na ovu temu neće oglašavati. Zašto većina pevača ćuti, ostaće za sada nepoznanica. Možda se radi o poštovanju prema starijoj koleginici koja pak očigledno ne mari mnogo za njih, već umesto da podrži svoje mlađe kolege, koristi svaku priliku da sebi pravi marketing.

U tekstu koji sledi pročitajte šta je sve to Jelena izrekla danas za svoje daleko mlađe i veoma uspešne kolege.

- U znaku tek proteklog Music Week-a u Beogradu da pogledamo jedan mikro segment mog koncerta na Music Week-u od prošle godine koji je obišao svet… A imam potrebu da napišem par reči o ovogodišnjim izvođačima. Uz par časnih izuzetaka, izvođači su publiku počastili bednim scenskim nastupima bez ulaganja i ideje, tužnim plejbekom, vokalnim netalentom na nivou zajebancije, prljavim patikurinama i majčirinama, stomačinama i bradurinama, pokušajem scenskih kostima kao sa crteža osobe koja opisuje psihijatru svoje noćne more, utripovanim ponašanjem superstarova iz Pržogrnaca i kompleksima inače gladne pa na momenat nahranjene gladne dece Bijafre, sa uloženim trudom i sredstvima u vrednosti od 100 evra i pružanju publike manje više TEŠKE KRINDŽINE - sasula je ona na početku posta na Instagramu, a zatim nastavila da vređa druge kako bi izgleda uzdigla sebe.

 

 

 

- Od svih koji su bili tri dana na onoj lepoj i ni malo upotrebljenoj sceni, u ovom poslu ostaće njih par. Ako i toliko. Ostali će okusiti gorki ukus zaborava već u narednih šest meseci, taman dok klinci godišta 13-15 ne napune godinu više i ne ukapiraju kakvo je to ustvari sranje u svakom smislu. Blamantno pružanje ničega i zato zaslužujete da se vratite tamo odakle ste i došli, u san da ste uspeli.

Pet minuta slave može imati svako, kao vi, ali trajati može samo onaj koji ulaže krv znoj novac srce muda mozak želju, trud i volju. Svi zajedno da se skupite, niste jedna prava velika zvezda koja sija. Opet kažem, ČAST izuzecima. Posebno mi je zasmetao neki mali paćos koji je ‘ladno izgovorio da jedva podnosi pritisak slave i da je postigao sve što se postići može a ja ne znam ni kako se zove ali sam čula da ton u dupe ne može da ubode! Neće ni mama znati kako se zove do Nove godine. POŠTOVANJE PUBLIKE, LUDAČKO ULAGANJE I ODRICANJE, ZDRAV RAZUM I NOGE NA ZEMLJI - to je ono zbog čega se traje zauvek - napisala je Karleuša, a na ovom postu nizali su se negativni komentari. Više o svemu tome, čitajte OVDE!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike