Jelena Karleuša surovo potkačila Anu Nikolić: Ona nije strejt u svakom smislu

25.08.2022

07:05

0

Pevačice se sada svađaju zbog predstojećeg Prajda

Jelena Karleuša surovo potkačila Anu Nikolić: Ona nije strejt u svakom smislu
milica_pavlovic_11082022_0111 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Poznato je da Jelena Karleuša godinama podržava LGBT populaciju, a zbog nedavne izjave Ane Nikolić o predstojećem Prajdu koja je bila negativna, bila je bez dlake na jeziku. 

- Protiv gej parade sam isto kao i crkva! Šta sad, ja koja sam strejt treba da šetam po gradu i govorim da sam strejt?! - rekla je nedavno Ana, a JK je to odmah prokomentarisala.

- Kada je reč o Ani, iskreno da kažem, ona je u jednom takvom životnom razdoblju, da ne kažem stanju, kada joj ne treba uzimati ništa za zlo. Čula sam šta je rekla. Rekla je i da "strejt" ljudi treba da idu ulicom i viču: "Ja sam strejt, ja sam strejt". U tim psiho-aktivnim isprenjima desi se, eto, i neka lepa ideja - rekla je Kalreuša, a zatim se tu nije zaustavila.

Ana Nikolić,ATAImages/Antonio Ahel
Ana Nikolić

- Ana Nikolić ne može da govori: "Ja sam strejt". Ona nije strejt, u svakom smislu. Evo ja mogu da idem ulicom i govorim da sam strejt i nikome ne dam pravo da to dovede u pitanje - zaključuje ona.

Podsetimo, dve pevačice zakačile su se preko kolega zbog pesme "Provereno", pa je JK poslednji put tada komentarisala potez Nikolićeve i stala na Miličinu stranu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Ekskluzivno

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike