Zbog velikog interesovanja, Saša Matić zakazao još jedan koncert u zagrebačkoj Areni!

26.07.2022

11:55

0

Autor: Marija Mitić

Pevač će tamošnju publiku uveseljavati dva dana zaredom, 21. i 22. oktobra

Zbog velikog interesovanja, Saša Matić zakazao još jedan koncert u zagrebačkoj Areni!
sasa matic _kopaonik-music-week-5 - Copyright Saša Matić, Skymusic photo team

Nakon što je u rekordnom roku rasprodao Zagrebačku Arenu za 21. oktobar, Saša Matić zakazao je još jedan veliki koncert u ovoj dvorani, već sledećeg dana, odnosno 22.

Saša i njegov tim došli su na ovu ideju zbog velikog interesovanja publike u Hrvatskoj.

- Mislim da ni za jednog umetnika nema veće satisfakcije od one kada publika sa radošću očekuje vaš koncert. Već sada za mene je veoma radno, a kada me je moj menadžer Marko Maksimović upitao šta mislim da otvorimo još jedan datum za Arenu, nisam mnogo razmišljao, već sam odmah prihvatio. Ono što mogu da obećam jeste da će to biti veče za pamćenje - izjavio je Matić za hrvatske medije.

Foto:24sedam/N. Mijušković
Saša Matić

Pored toga, Saša je poručio i da Novosadska publika može da se raduje, jer će 21. decembra ove godine održati veliki koncert u dvorani Spens.

Matićev poslednji album “Dva života” doživeo je veliku popularnost, pa ni ne čudi što on puni najveće dvorane. Tokom narednih meseci, muzičku zvezdu očekuju brojni koncerti i tri velike turneje - prvo odlazi na Američku i Kanadsku, a onda će održati i velike koncerte u Tuzli, potom u Zagrebu, a potom odlazi na Australijsku turneju.

Nakon toga sledi koncert u dvorani u Osjeku i Splitskoj Areni. Za vreme leta održaće i brojne koncerte po Evropi, a na Balkanu će nastupati u nekoliko država.

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

 

 

Naime, pevač i njegov tim objavili su zvaničan datum njegovog velikog koncerta u Novom Sadu, u hali Spens - 21. decembar.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike