JK izvređala estradu, posebno Vojaža: Blamantni ste, bedni, tužni, prljavi... Njega nazvala najpogrdnijim imenom! Reper joj odgovorio!

29.08.2022

13:09

0

Karleuša je surovo napala kolege koje su gostovale na Music Week-u, ne birajući reči i brutalno ih ponizila, ali joj 24 godine mlađi kolega nije ostao dužan

JK izvređala estradu, posebno Vojaža: Blamantni ste, bedni, tužni, prljavi... Njega nazvala najpogrdnijim imenom! Reper joj odgovorio!
vojaž karleuša - Copyright 24sedam/Antonnio Ahel/ATA Images

Današnji dan Jelena Karleuša odvojila je da surovo izvređa sve svoje kolege, počevši od stavova o Prajdu, a zatim i nastupima na nedavno održanom Music Week-u.

Pola estrade gostovalo je na ovom velikom festivalu, na kome Karleuša nije bila gost ove godine, a kako jeste prošle, to je po njenom mišljenju bio dobar razlog da omalovaži nastupe njenih kolega. Naravno, ona se nije, za sada, usudila da izgovori i nečije konkretno ime, ali je bilo jasno da je pre svega i bez ikakvog povoda, osula paljbu po Mihajlu Veruoviću Vojažu nazvavši ga "malim paćosom".

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Vojaž i Nući na Music Week-u

- U znaku tek proteklog Music Week-a u Beogradu da pogledamo jedan mikro segment mog koncerta na Music Week-u od prošle godine koji je obišao svet… A imam potrebu da napišem par reči o ovogodišnjim izvođačima. Uz par časnih izuzetaka, izvođači su publiku počastili bednim scenskim nastupima bez ulaganja i ideje, tužnim plejbekom, vokalnim netalentom na nivou zajebancije, prljavim patikurinama i majčirinama, stomačinama i bradurinama, pokušajem scenskih kostima kao sa crteža osobe koja opisuje psihijatru svoje noćne more, utripovanim ponašanjem superstarova iz Pržogrnaca i kompleksima inače gladne pa na momenat nahranjene gladne dece Bijafre, sa uloženim trudom i sredstvima u vrednosti od 100 evra i pružanju publike manje više TEŠKE KRINDŽINE - sasula je ona na početku posta na Instagramu, a zatim nastavila da vređa druge kako bi izgleda uzdigla sebe.

 

 

- Od svih koji su bili tri dana na onoj lepoj i ni malo upotrebljenoj sceni, u ovom poslu ostaće njih par. Ako i toliko. Ostali će okusiti gorki ukus zaborava već u narednih šest meseci, taman dok klinci godišta 13-15 ne napune godinu više i ne ukapiraju kakvo je to ustvari sranje u svakom smislu. Blamantno pružanje ničega i zato zaslužujete da se vratite tamo odakle ste i došli, u san da ste uspeli.

Pet minuta slave može imati svako, kao vi, ali trajati može samo onaj koji ulaže krv znoj novac srce muda mozak želju, trud i volju. Svi zajedno da se skupite, niste jedna prava velika zvezda koja sija. Opet kažem, ČAST izuzecima. Posebno mi je zasmetao neki mali paćos koji je ‘ladno izgovorio da jedva podnosi pritisak slave i da je postigao sve što se postići može a ja ne znam ni kako se zove ali sam čula da ton u dupe ne može da ubode! Neće ni mama znati kako se zove do Nove godine. POŠTOVANJE PUBLIKE, LUDAČKO ULAGANJE I ODRICANJE, ZDRAV RAZUM I NOGE NA ZEMLJI - to je ono zbog čega se traje zauvek - napisala je Karleuša.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Vojaž na Music Week-u

Međutim, iako je Vojaž mlađi od nje čak 24 godine, uspeo je da se izdigne iznad nje i odgovori joj s poštovanjem, pristojno, ali i ironično. U razgovoru koji smo obavili s njim, očigledno ga nimalo nije pogodilo ono što je pevačica rekla, ali prema komentarima na društvenim mrežama, nju očigledno jeste njegova popularnost koju ona nije imala sa 20 godina koliko on ima sad. Takođe, kao razlog navode da je Vojaž "muška verzija JK".

- Ne znam zašto bi onda gubila vreme da komentariše nas decu, žao mi je što tako priča. 

Mogu da kažem da je Music Week posetilo više od 100.000 ljudi i da je publika otišla prezadovoljna. Žao mi je ako tako misli, jer je ona ikona naše estrade. Potrudićemo se da se popravimo sledeće godine - poručio je kroz osmeh Vojaž, a zatim odgovorio na prozivku da je "mali paćos".

- Ne mislim da svojim izjavama aludira na mene i moje ljude, u svakom slučaju mi je žao da Jelena to misli s obzirom na to da je ona ikona naše estrade od stila do šoubiznisa - smatra Veruović.

Ona je za ovaj post uglavnom dobila podršku svojih obožavalaca, ali je bilo i onih kojima je ovim postom stala na žulj.

- Ženo, odakle ti toliko snage da pljuješ decu? Ovoliki roman može samo da napiše osoba koja nema svoj život i mir u glavi. Smiri se i pusti decu da ostvaruju svoje snove, tvoje vreme je davno prošlo.

Podsetimo, na Music Week-u gostovali su i Cobi, Teodora Džehverović, Rasta, Relja, Nikolija, Gazda Paja, Sara Jo, Angelina, Crni Cerak, Nući i mnogi drugi.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike