Da li je ovo znak da pobeđujemo? Sličnost između Konstrakte i „Maneskina“ koja je svima promakla (VIDEO)

14.05.2022

16:53

1

Broj 24 je Italiji i te kako bio taličan

Da li je ovo znak da pobeđujemo? Sličnost između Konstrakte i „Maneskina“ koja je svima promakla (VIDEO)
Konstrakta - Copyright Profimedia

Ana Đurić Konstrakta nastupa u večerašnjem finalu Evrosonga u Torinu pod rednim brojem 24. Halom „Pala Olimpico“ će večeras odzvanjati melodija 25 zemalja koje će se boriti za trijumf prestižnog takmičenja. 

Kako je grupa „Maneskin“ na čelu sa Damjanom Davidom prošle godine Italiji donela pobedu, oni su ovogodišnji domaćini. Ono što su mnogi zaboravili jeste da su prošlogodišnji pobednici nastupali pod rednim brojem 24, baš kao i naša Konstrakta. 

Profimedia
Konstrakta

 

Po svemu sudeći, ovaj broj je Italiji bio taličan i doneo je sreću, a večeras ćemo saznati da li je tako i u našoj situaciji. 

Na društvenoj mreži Tik Tok isplivao je snimak na kome Damjano poziva sve obožavatelje da glasaju za broj 24, a korisnici ove društvene mreže su pozvali sve fanove ovog takmičenja da ga poslušaju, te svoj glas ovoga puta pošalju Konstrakti koja nastupa pod rednim brojem 24. 

 

 

Podsetimo, večeras će nastupiti 25 zemalja, među kojima su: Češka, Rumunija, Portugalija, Finska, Švajcarska, Norveška, Jermenija, Holandija, Ukrajina, Litvanija, Azerbejdžan, Belgija, Grčka, Island, Moldavija, Švedska, Australija, Poljska, Srbija, Estonija. 

Osim 20 delegacija koje su se borile za finale, čućemo i predstavnike Italije, Nemačke, Španije, Francuske i Velike Britanje, koji se nikad ne takmiče u polufinalu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike