Damijano David i u visokim potpeticama puca od seksepila! Oduševio stajlingom u kojem se pojavio u Njujorku (FOTO)

27.08.2022

19:39

2

Autor: Marija Mitić

Italijanski zanosni pevač na velika vrata vraća stare trendove

Damijano David i u visokim potpeticama puca od seksepila! Oduševio stajlingom u kojem se pojavio u Njujorku (FOTO)
profimedia-0716858927 - Copyright Profimedia

Damijano David, frontmen italijanske grupe Maneksin, izdvojio se svojim šarmom i jedinstvenim stilom još otkada se predstavio Evropi na Izboru za pesmu Evrovizije, 2021. godine. Svom modnom stilu on je ostao dosledan, a u njega dosta polaže, pa ga tako možemo videti u raznim kombinacijama, kako onim sa ukusom tako i provokativnim.

Jedno je međutim sigurno - da je Damijano ekscentričan i ne može proći neopažno, što mu je i sada u Njujorku, pošlo za rukom. Pevač se, naime, nalazi u SAD-u, sa ostalim članovima popularne grupe, gde se priprema za sutrašnju dodelu MTV muzičkih nagrada, koja će biti organizovana u Nju Džerziju.

Profimedia
Damijano David

David je privukao pažnju nesvakidašnjim, tačnije retro crnim odelom koje je nosio kada su ga uslikali paparaci, a ovaj šik i sa druge strane ležeran "look" upotpunio je muškim čizmama sa štiklom, u printu zmijske kože.

Inače, sličan model obuće bio je veoma popularan među muškarcima pre nekoliko decenija, a čini se da zanosni pevač na velika vrata vraća stare trendove.

Profimedia
Damijano David

 

Mladi Damijano ovim je još jednom dokazao zašto važi za jednog od najveći zavodnika u poslednje vreme i to kod oba pola.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike