Počelo ispitivanje Jovane Jeremić: Daće izjavu zbog pretnji koje je dobila od "Belivukovog čoveka"

29.08.2022

10:54

1

Voditeljka se trenutno nalazi u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu

Počelo ispitivanje Jovane Jeremić: Daće izjavu zbog pretnji koje je dobila od "Belivukovog čoveka"
jovana_jeremic_29072022_0032 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

S. M. iz Apatina, koji je slao preteće poruke voditeljki Jovani Jeremić, saslušan je početkom avgusta pred tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Upravo zbog tih pretnji Jovana se trenutno nalazi u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, gde će dati izjavu.

ATAImages/Antonio Ahel
Jovana Jeremić

- Uništićemo te iz principa, jer sa nama je uvek Nevolja. Misliš da, ako je Velja pao, nismo podelili pozicije? Kupi kartu iz Srbije u jednom pravcu ili će u suprotnom jesti žito na tvojoj sahrani - neke su od poruka koje je navodno poslao Jovani Jeremić.

S. M. je, u okviru svoje odbrane, a uz prisustvo izabranog branioca, negirao izvršenje krivičnog dela. Na predlog Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu sud mu je odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

Podsetimo, Jeremićeva se krajem jula obratila nadležnima za pomoć i podnela je krivičnu prijavu protiv lica koje joj je slalo preteće poruke. 

Printscreen RTV Pink
Jovana Jeremić

Tada nepoznati muškarac predstavljao se kao čovek iz redova Veljka Belivuka, odnosno Velje Nevolje, a uznemirena voditeljka dala je izjavu i preduzela sve korake sa namerom da zaštiti sebe i svoju porodicu usred drame koja ju je zadesila posle verbalnog okršaja sa starletom Majom Marinković, o čemu više možete pročitati na OVOM linku. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike