Bojan Marović novi član žirija „Zvezda Granda“: Ljude ne treba potcenjivati, ja sam pravičan

25.08.2022

21:39

0

Pevač je već imao iskustva u dečijem takmičenju „Neki novi klinci“, a sa nekim mladim talentima je i dan-danas u kontaktu

Bojan Marović novi član žirija „Zvezda Granda“: Ljude ne treba potcenjivati, ja sam pravičan
Bojan Marović - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Pevač Bojan Marović je svojevremeno ocenjivao mlade pevačke nade u muzičkom šou programu „Neki novi klinci“, te ističe da mu je ovo iskustvo i te kako prijalo, te da bi se dobro snašao i u „Zvezdama Granda“, pa makar kao gostujući član. 

Osim dobrih saveta, Marović ističe da bi bio veoma pravičan prema kandidatima.

- Mislim da bih osvežio priču. Pored toga što sam pop muzičar sa kilometrima u stopalima, ja sam i violončelista. Inače nisam strog, ali sam pravičan i takav sam u životu, ali i u poslu - kaže Bojan i otkriva kako bi se ophodio prema mladim nadama koje svoje karijere grade učešćem u muzičkim nadmetanjima: 

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Bojan Marović

 

-  Muzika je za mene sveta stvar i svako ko je posvećen i predan njoj, pa makar i taj talenat nadoknadio velikim radom, kod mene ima plus. Ne treba nikada takve ljude potcenjivati, jer se takvi ljudi uvek oslanjanju na svoj istinski osećaj predanosti, onako kako srce kaže. Međutim, muzika traži celo telo, sve za sebe i srce i dušu. Ako nije tako, onda se ne treba baviti ovim poslom i treba pustiti druge koji veruju u to - ističe Marović. 

Kako je bio deo dečijeg muzičkog takmičenja, Bojan kaže da se to žiriranje i te kako razlikuje od onog u kom učestvuju stariji, kojima je glas već formiran. 

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Bojan Marović

 

- Klinci su u svakom slučaju suvi talenat sa kojim mora da se radi oprezno. Ne smete da ih povredite ni u jednom trenutku, već da ih nagradite, čak i kada nisu toliko dobri, jer oni obično tada stvore želju da rade i trude se - kaže on i dodaje: 

- Recimo, dok smo snimali „Neke nove klince", ja sam uvek dolazio pre snimanja, čisto da čujem kakvi su na tonskoj probi, da im skrenem pažnju ukoliko postoji nešto što u tom trenutku mogu da korigujem. To je stvorilo jedno divno prijateljstvo među nama koje traje i sada. Sa nekima od njih sam par puta bio u istom gradu, često ih pozivao da se popnu na binu da zapevamo zajedno - kazao je Marović za „Grand Online“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike