Ima promenu u seksualnom nagonu od kad se oženio! Šok intervju Robija Vilijamsa: Nisam znao da li ću moći bez se*sa

25.08.2022

12:37

0

Pevač je uporedio svoju burnu prošlost i sadašnjost, a sve otkako se oženio glumicom

Ima promenu u seksualnom nagonu od kad se oženio! Šok intervju Robija Vilijamsa: Nisam znao da li ću moći bez se*sa
Robi Vilijams i Ajda Fild - Copyright Profimedia

Možda niko nije bio šokiraniji od samog Robija Vilijamsa kada se, nakon što je godinama bio jedan od najpoželjnijih neženja, konačno primirio pored glumice Ajde Fild 2006, a onda s njom i venčao 2010.

Sada je srećno oženjen čovek s četvoro dece, dva sina i dve ćerke. On je i sam priznao da je i za njega sve to iznenađenje, te da je primetio promenu u svom seksualnom nagonu otkako je sa Ajdom.

Tokom intervjua za Graziu, koji se dogodio putem Zoom-a dok je pevač bio nag u krevetu, rekao je da iako je se*onja, njegova supruga s kojom je već 12 godina daje mu sve što poželi.

- To je neverovatno za nekoga poput mene koji sam stvarno se*onja. S njom imam sve što želim - rekao je muzičar i otkrio da je ranije imao vrlo aktivan seksualni život.

Profimedia
Robi Vilijams

- Ne mislim samo na se*s. Jedna od, nazovimo ih mojih stvari u 90-ima bila je se*s sa strancima i nisam znao hoću li moći odustati od toga. Govorio sam joj sinoć, stvarno je posebno što smo okruženi s puno stvarno zgodnih ljudi, i to tokom celog leta, a ja uopšte ne osećam želju da bih se bavio nekim prljavim stvarima - naglasio je Robi.

- Stvarno je empatična, jako ljubazna, neverovatno pametna i jako, jako duhovita. I verujem joj. Stvar sa se*som s drugim ljudima je vrlo slična kokainu. Više ne tražim kokain i zato ga ne nalazim - zaključio je Vilijams, koji je trenutno zauzet promovisanjem svog novog albuma "XXV".

Profimedia
Robi Vilijams

Pevač je zatim šokirao kada je rekao da toliko voli da bude go, da bi tako išao ceo dan, samo "da ima veći ku*ac".

Bračni par upoznao se 2006. kada je ona glumila u dokumentarcu o NLO-u koji je producirao BBC za Radio 4. Venčali su se 2010. u njegovom domu na Beverli Hilsu, a sada imaju četvoro dece. Postoji i biografski film "Better Man" o njegovom životu koji se trenutno snima u Australiji, a govoriće o njegovom usponu do slave.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike