Robi Vilijams se ošišao na ćelavo! Pevač napravio drastičnu promenu, fanovi ostali zatečeni (VIDEO)

11.06.2021

06:15 >> 06:37

0

Pevačeva supruga uzela je mašinicu i ošišala ga do glave, a mnogi komentarišu da sada ova zvezda izgleda mnogo bolje

Robi Vilijams se ošišao na ćelavo! Pevač napravio drastičnu promenu, fanovi ostali zatečeni (VIDEO)
Copyright Robi Vilijams Profimedia

Robi Vilijams zatekao je fanove promenom imidža. Naime, njegova supruga Ejda Fild, objavila je snimak na društvenoj mreži Instagram na kojem se vidi da je ošišala pevača na ćelavo.

Naime, Robijeva žena je uzela mašinicu, a potom ošišala svu kosu pevaču.

Šta je razlog ovako drastične promene izgleda za sada nije poznato, a malo bi ko i mogao da pretpostavi da će se odlučiti na ovaj potez. Nakon objave ovog snimka usledili su i brojni komentari. Naravno kao i uvek, mišljenja su podeljena, dok jedni smatraju da nije trebao ovo da uradi, drugi ističu da mu odlično pristaje nova frizura.

– O, ne, ne! Zašto?, Mnogo bolje, Izgledaš dobro sa novom frizurom, Ovo je vrlo simpatično – pisali su pratioci ispod videa.

Podsetimo, Vilijams je pre izvesnog vremena odlučio je da proda svoj dvorac u kome živi sa porodicom i kupi novu vilu, a cena ove nekretnine je čak 29 miliona evra.

Imanje koje poseduje trenutno ima i pistu za helikopter, ali njegova porodica i on sada planiraju da pazare nšto jeftinije. Vilijams je rezervisao vilu na obali Ženevskog jezera, čija je cena oko 9,3 milina evra. Međutim, jedan od razloga zbog kog pevač ima nameru da se preseli, jeste i to što se njegov sin Tedi požalio da se plaši da spava u svojoj sobi.

Robijeva luksuzna nekretnina osim piste za helikopter poseduje i teniske terene, saunu, bazene, kućnu teretanu i kućni bioskop.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike