Isključite aparate! Saša Kovačević pokazao isklesano telo: Na njemu sve puca (VIDEO)

23.08.2022

16:46

2

Pevač se skinuo i pokazao pločice na stomaku

Isključite aparate! Saša Kovačević pokazao isklesano telo: Na njemu sve puca (VIDEO)
Saša Kovačević - Copyright Instagram printscreen/sashakovacevic

Pevač Saša Kovačević važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca sa javne scene, ali njegovo srce pripada samo misici Zorani Tasovac. 

Iako je zauzet, to ga ne sprečava da sa pratiocima na Instagramu deli aktivnosti iz svakodnevnog života, a zbog najnovijeg snimka, kojim je pokazao isklesano telo, usijale su se društvene mreže.

Osim savršenog glasa, Kovačevića krasi i dobar stas. Zahvaljujući napornim i iscrpnim treninzima Saša je nabacio mišiće, ali i pločice na stomaku, a neretko se pohvali fotografijama gde su prvom planu  – široka leđa i mišići ruku, pa stomaka.

 

Najnovijim snimkom, pevač je obradovao sve pripadnice nežnijeg pola objavivši snimak na kom je golišav, a zbog njegovog isklesanog tela, mnoge dame su pale u trans. 

Za nešto manje od sat vremena, snimak koji je Saša objavio broji skoro 9.000 pregleda, i isto toliko reakcija, a komentari obožavateljki govori koliko su oduševljene njegovim izgledom.

- „Isključi aparate“, „Sale, goriš“, „Ja ne mogu ovo, aparat za pritisak da mi kupi“, „Ken, gde je barbi, predobra forma“, „Nije mi dobro“, „Mislim da uopšte nisi human“ - bili su samo neki od komentara na račun Kovačevićevog izgleda. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike