Saša Kovačević progovorio o devojci pa otkrio zašto je još uvek nije zaprosio: Ne bih ni pravio preveliku pompu oko toga...

27.07.2022

13:57

0

Autor: Marija Mitić

Kovačević kaže da u partnerki ima veliki oslonac i podršku, te razumevanje kada je njegov posao u pitanju

Saša Kovačević progovorio o devojci pa otkrio zašto je još uvek nije zaprosio: Ne bih ni pravio preveliku pompu oko toga...
thumbnail_Sasa Kovacevic, foto Mladen Nadj - Copyright Saša Kovačević Foto: Mladen Nađ

Pevač Saša Kovačević već pet godina uživa u ljubavi sa Zoranom Tasovac, a mnogi se pitaju zašto par ne odluči da svoju ljubav kruniše venčanjem ili prinovom. Saša, međutim, kaže da oni već žive u vanbračnoj zajednici i da im je toliko lepo da za sada ne osećaju potrebu da menjaju bilo šta.

- Nismo se venčali. Iskren da budem ja to ne bih ni krio. Nema razloga da se krije i zašto bi se krilo na kraju krajeva. To je jedna lepa stvar koja će nam se svima desiti pa i tebi u nekom narednom periodu. Ne bih krio, ali ne bih ni pravio preveliku pompu oko toga jer nisam taj tip, a nije ni Zorana. Nebrojano puta sam rekao da, ukoliko bi ona bila taj tip da bi venčanje bilo onako kako bi ona želela, ali obzirom da smo našli zajednički jezik i da se jako dobro razumemo oko svih stvari nekako smo istog mišljenja da to treba da bude suptilno, privatno i daleko od očiju javnosti.

Antonio Ahel/ATAImages
Saša Kovačević

- Jednostavno funkcionišemo na najbolji mogući način i to nije neka stvar koja nas opterećuje. Bitan je taj neki međuljudski odnos, zajednica u kojoj smo već pet godina i gde zaista funkcionišemo kao da smo u braku.

Kovačević je pričao i o odnosu sa Zoranom, u kojoj, kako kaže, ima veliki oslonac i podršku, te razumevanje kada je njegov posao u pitanju.

- Što se toga tiče Zorana je vrlo liberalna. Ona je neko ko potpuno podržava sve što ja radim, neko ko vrlo može da odvoji privatno i poslovno. Ne mogu da kažem da joj je potpuno svejedno jer znam da meni ne bi bilo. Vrlo mi je čudno što ona to može da razgraniči i to mi je bilo čudno od početka naše veze.

Antonio Ahel/ATAImages
Saša Kovačević

- Ja sam tada izbacio pesmu "Kažeš ne" u kojoj sam prvi put imao neke malo drugačije scene eksplicitnog sadržaja i ona je bila inicijator toga. Rekla mi je "ne možeš non-stop jedno te isto, ajde sada pruži publici nešto malo drugačije, ajde probaj nešto malo na ovu stranu". Ja sam se tada zapitao da li je normalna i da li nešto nije u redu sa njom, ali se ispostavilo na kraju da ona može samo da razgraniči poslovno od privatnog i da je stvarno vrlo vešta u tome. Ja sam vrlo zahvalan svemu što mi ona pruža i što imam podršku sa te strane - rekao je Saša za Telegraf.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike