Ožiljci ostaju godinama! Ana Mihajlovski apelovala: Mnogo se kajem što sam deci to dozvolila

22.08.2022

11:09

1

Voditeljka je iz najbolje nemere napravila veliku grešku

Ožiljci ostaju godinama! Ana Mihajlovski apelovala: Mnogo se kajem što sam deci to dozvolila
Ana Mihajlovski - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Ana Mihajlovski apelovala je na javnost da ne dozvoljavaju deci da se tetoviraju kanom, zbog problema koji je napravljen njenoj deci.

Voditeljka je otkrila da je jednom prilikom dozvolila deci da se podvrgnu ovom kratkotrajnom ulepšavanju, ali da su im ostale posledice. Ona je skrenula pažnju koje sve probleme može da izazove naizgled kratkotrajna tetovaža, pa ispričala šta se desilo njenom sinu i ćerki.

Ona je rekla da se pokajala što im je ispunila tu želju, jer im je ukrašavanje tela napravilo problem.

- Mojoj ćerki nakon dve godine ostala je Helou Kiti na nozi, iako se skinula boja. Rađena je kanom na plaži", "Mom sinu je odmah ostao ožiljak, kao da je sprženo sve. Mnogo se kajem što sam to dozvolila.

 

 

-"Moja ćerka ima ožiljak nekoliko poslednjih meseci", "Imam iskustvo sa tetovažom i treba reći javnosti, da je to reakcija na kanu. Osip i crvenilo po celom telu" - neki su od komentara koje su ostavili Ani Mihajlovski.

Ana je detetu dozvolia da uradi tetovažu kanom, koja obično izbledi za dve nedelje. Međutim, tada se javilo crvenilo i to u istom obliku u kojem je ranije bio crtež, pa je veza jasna.

Dermatolozi kažu da je se može javiti i reakcija na kanu, ali i na sastojke koji se u boju dodaju, pa je potrebno da se sva količina hemije izbaci iz kože da bi nestali osip, crvenilo pa i kraste.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike