Tvorac hita „Vasko Žabata“ o pesmi koja ih je proslavila! Planiraju da dođu u Srbiju, obožavaju Cecu i Brenu

21.08.2022

07:33

0

Marin Marinov ne krije oduševljenje što je ova pesma zaživela posle skoro dve decenije

Tvorac hita „Vasko Žabata“ o pesmi koja ih je proslavila! Planiraju da dođu u Srbiju, obožavaju Cecu i Brenu
vasko zabata - Copyright Printscreen/YouTube/Marin Marinov

Svedoci smo da je numera „Kombajn-vršalica“ čiji refren glasi „Na kitarata Vasko Žabata, toi ste sviri dragi gosti samo za vas“ preplavila društvene mreže. 

Prošle su skoro dve decenije otkako je pesma „Kamčia orkestra“ nastala, a danas je postala prava senzacija i to zahvaljujući korisnicima Tik-Toka koji su je ponovo oživeli. 

Producent ove hit pesme Marin Marinov ne krije iznenađenje uspehom koji je ova numera ostvarila dve decenije nakon objavljivanja, te otkriva i da će ova numera uskoro dobiti novo ruho.

Printscreen Youtube/Marin Marinov
Marin Marinov

 

- Iskren da budem, prijatno smo iznenađeni što je ova pesma postala toliko popularna 20 godina nakon što smo je snimili. Numera ima izražen balkanski ritam, a pevači su odlično uradili svoj deo posla i mislim da je to ono što je osvojilo publiku - rekao je Marin, i otkrio da će pesma uskoro biti ponovo snimljena, ali ovoga puta u drugom aranžmanu: 

- Još uvek se nismo dogovorili oko detalja, nova verzija će biti snimljena najverovatnije u septembru. Nama je još uvek misterija kako je ova pesma ponovo postala hit, ali oduševljeni smo rezultatima, čak nam je plan i da dođemo u Srbiju. Društvene mreže trenutno imaju veliki uticaj na javnost i zbog toga se godinama koriste u svrhu promocije pesama. Mi smo na kampanji za ovu pesmu radili pre 20 godina, kada smo je snimili - istakao je producent koji je potom otkrio da su srpski pevači jako slušani u Bugarskoj.

Printscreen Youtube/Marin Marinov
Marin Marinov

 

On takođe ističe da su srpski pevači izuzetno popularni u Bugarskoj, te da mu je velika želja da sarađuje sa Svetlanom Cecom Ražnatović i Lepom Brenom.

- Srpski pevači su veoma popularni kod nas, slušaju se i narod ih voli. Najviše se pevaju pesme pokojnog Šabana Šaulića, Dragane Mirković, Miroslava Ilića, Bobana Zdravkovića, Cece i Lepe Brene. Sa tim ljudima bih voleo da sarađujem ukoliko se ukaže prilika - poručio je na kraju on.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike