Željko Samardžić prepevao čuveni hit našeg pokojnog pevača: Otkrio kako je došao na ovu ideju (VIDEO)

19.08.2022

16:49

0

Autor: Marija Mitić

Ova numera ultimativni je hit na svim venčanjima i ostalim proslavama

Željko Samardžić prepevao čuveni hit našeg pokojnog pevača: Otkrio kako je došao na ovu ideju (VIDEO)
zeljko_samadrzic_24122021_0017 - Copyright ATAImages/ M.S.

Pevač Željko Samardžić odlučio je da prepeva veliki hit slavnog pokojnog pevača. U pitanju je pesma "U tebe sam zaljubljen" Rođe Raičevića koja je već dve decenije ultimativna numera na svim venčanjima i u ostalim romantičnim prilikama.

Željko je otkrio anegdotu koja se tiče ove pesme, te kako je došao na ideju da baš nju izvede u novom ruhu.

ATAImages/Antonio Ahel
Željko Samardžić

- Davne 1995. godine sam otpevao na "Budvanskom festivalu" pesmu “Sipajte mi još jedan viski” i dobio nagradu za najbolju interpretaciju. Te godine je pokojni Rođa Raičević pobedio sa pesmom “U tebe sam zaljubljen”. Festivalske nagrade su, rekao bih, često nepravedne, ali ovog puta to nije bio slučaj. Uostalom šta je bolji dokaz za odličnu pesmu od svih ovih godina njenog trajanja - istakao je Željko.

Printscreen/ RTVPink
Rođa Raičević

- Dragan Brajović, koji je napisao muziku i tekst, me je zamolio da je snimim za njegov, od pre par godina planirani autorski projekat, i ja sam sa oduševljenjem prihvatio. Miroslav Stolica se latio posla i divno uradio aranžman i isproducirao ovu novu verziju koja je po mom mišljenju za nijansu više "morska" i "letnja" nego ona stara, ako ništa onda zbog spota koji smo snimili u mojoj omiljenoj Boki - kaže Samardžić za domaće medije.

Podsećanja radi, pevač Rođa Raičević (45) preminuo je 7. oktobra 2001. godine, u svom stanu u ulici 27. marta u Beogradu pod nerazrešenim okolnostima. Govorilo se da je preminuo od prekomerene doze metamfetamina i heroina, ali to nikada nije zvanično potvrđeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike