"Jednog dana, kad me budeš pitala..." Marija Mikić emotivnom porukom posvećenoj ćerkici razoružala sve (FOTO)

20.08.2022

21:32

0

Autor: Marija Mitić

I fotografije koje je pevačica objavila svima su izmamile osmehe

"Jednog dana, kad me budeš pitala..." Marija Mikić emotivnom porukom posvećenoj ćerkici razoružala sve (FOTO)
Marija Mikić (6) - Copyright Privatna arhiva/Marija Mikić

Pevačica Marija Mikić uživa u čarima roditeljstva i danima sa svojom mezimicom Đurđom koju je dobila pre samo mesec i po dana. Koliko se dobro snalazi u ulozi mame, za nu posve novoj, jasno je i iz njenih obaava na Instagramu gde neretko objavljuje emotivne trenutke sa bebom.

Ona je tako i danas na Instagramu objavila njihove zajedničke fotografije, na kojoj joj se vidi umor, ali pre svega sreća na licu. Emotivna poruka koju je uputila svojoj ćerkici razoružala je fanove.

- Sećam se kad sam gledala slike svoje majke iz perioda kada me je rodila, dok su još bili analogni fotoaparati. I uvek sam joj pričala: "Joj mama kakva si, ne ličiš na sebe". Evo ti sine, Đurđa, ovu ću sliku da ti pokažem kad me budeš pitala jedog dana, a ne one sređene i našminkane. Ljubav se pobrinula za šminku, sreća za frizuru, a za nokte... njima nema spasa... - napisala je Marija i dodala emotikon smeha.

 

 

Inale, ona je objavila i da se uskoro vraća nastupima, samo dva meseca nakon porođaja, što su mnogi pohvalili i dočekali sa oduševljenjem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike