"Ovo mi je tako trebalo!" Danijela Dimitrovska samo putuje nakon razvoda, evo gde je sada i sa kim (FOTO)

20.08.2022

16:47

0

Autor: Marija Mitić

Pokazala trbušnjake, kao izvajane

"Ovo mi je tako trebalo!" Danijela Dimitrovska samo putuje nakon razvoda, evo gde je sada i sa kim (FOTO)
emina_red_carpet_07102020_0081 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Model Danijela Dimitrovska trenutno je na odmoru u Turskoj, gde je otputovala sa sinom i sestrom Ivanom. Koliko se oni tamo lepo provode, može se videti na njihovim Instagram profilima, kao i suvi luksuz resorta u kojem su odsele.

Ono što takođe zasenjuje jeste zavidna linija Danijele, koja je danas objavila fotografiju na kojoj pozira u crvenom kupaćem kostimu, a na kojoj su do izražaja došli njeni, kao izvajani trbušnjaci.

- Ovo mi je tako trebalo - napisala je ona uz ovu fotografiju, a mnogi su mišljenja da je Dimitrovskoj bio preko potreban odmor nakon burnog životnog perioda kroz koji je prošla.

 

 

Naime, Danijela Dimitrovska i popularni voditelj Ognjen Amidžić stavili su tačku na svoj brak, posle 10 godina ljubavi. O tome su obavestili javnost sredinom prošlog meseca, ali nisu mnogo o ovoj temi govorili u medijima.

- Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama - istakli su oni sredinom jula i dodali: 

ATAImages/ G.G.
Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić

- Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi - poručili su tada Danijela i Ognjen zajedničkim saopštenjem za medije.

Inače, Danijela je već bila na par putovanja ovog leta, između ostalog i u Grčkoj, o čemu više možete pročitati OVDE!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike