Koja je tajna čeličnog zdravlja Tanje Bošković? Glumica 36 godina nije imala kijavicu

20.08.2022

12:25

1

Uvek se vodila parolom - Kakve su ti misli, takav ti je život

Koja je tajna čeličnog zdravlja Tanje Bošković? Glumica 36 godina nije imala kijavicu
Tanja Bošković - Copyright ATAImages

Glumica Tanja Bošković ima 69 godina, a može se pohvaliti da živi život punim plućima, hrani se zdravo, a kako kaže, starenja se nimalo ne boji, jer ga doživljava kao prirodan proces. 

Skoro četiri decenije nije imala nikakvih zdravstvenih problema, pa čak ni običnu prehladu, te se postavlja pitanje - Koja je tajna čeličnog zdravlja Tanje Bošković?

Pridržava se starih dobrih navika, uvek je vedrog duha i pozitivnih misli. 

Tanja Bošković Promo/Vojislav Danilov Feki
Tanja Bošković

 

- Spadam u ljude čeličnog zdravlja. Imam 69 godina. Poslednjih 36 godina nisam imala ni kijavicu. Ne znam kako su ljudi postali inertni. I dalje trčim, skačem, jurim, ludujem i pevam... Volim more i da plivam. I dalje jedem šaku hrane dnevno. Nikom nije potrebno više. Živim jedan zdrav seljački život. Nemam potrebu za prejedanjem u bilo kom smislu. Verovatno me molitva, pričešćivanje i ispovest drže u dobrom duhovnom i fizičkom zdravlju. To je moja radost - kaže glumica za domaće medije i dodaje: 

- Nikad se nisam prostirala više nego što mogu. Gospod mi je dao dara koliko mi je dao, a ja zadovoljna. Gospod je dao da imam decu, ja presrećna - kaže glumica kojoj ljubavi kroz život nije manjkalo.

24sedam/Goran Sivački
Tanja Bošković

 

Nikada nije vodila život na visokoj nozi. Iako je deo sveta poznatih u kom vlada luksuz, ali se ona tu ne pronalazi. 

- Trudim se da nemam loše misli. Doživljavam ih kao greh... I kad dođu loše misli, očetkam ih sa sebe. Nisam morala da nosim tuđim imenom potpisane haljine da bi mi rekli da sam vredna. Nahranjena sam ljubavlju svojih roditelja, sestre, dece, prijatelja i komšija. Ništa nisam morala - kazala je Tanja i dodala: 

ATAImages
Tanja Bošković

 

- Ne trebaju mi automobili i svuda idem peške. Uđem u gradski prevoz samo ako žurim. Zdravlje se nalazi u našim dušama. I telo odreaguje na svaku ružnu i rđavu misao. Ubi vas pamet i kalkulacija, ovo se obraćam čitaocima. Rasteretite svoje duše i radujte se - poručila je glumica.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike