Tanja Bošković o estetskim zahvatima: Šta žene mojih godina u stvari žele da kažu tim peglanjem bora?

29.07.2022

15:18

4

Govoreći o lepoti glumica je istakla kako smatra da ona dolazi iznutra, a da joj je bilo kakvo dorađivanje - smešno

Tanja Bošković o estetskim zahvatima: Šta žene mojih godina u stvari žele da kažu tim peglanjem bora?
Tanja Bošković - Copyright Tanja Bošković ATA Images/Antonio Ahel

Tanja Bošković i danas važi za izuzetno lepu ženu i sa manirima. Na sebi nikada ništa nije radila, a pošto se dotakla onih koje jesu, istakla je kako nikako nije pobornik estetske hirurgije.

„Džabe se trude!"

- Lepota jeste unutra. To nijedna od ovih sa silikonima u ustima, izoperisane, neće shvatiti o čemu im pričam. Džabe se trude. To je zaista smešno. Zamislite te devojke koje stavljaju implante u jagodice, grudi, ne znam gde sve više... Šta će one da rode? O čemu se radi? I glupo je i nepotrebno. A tek žene mojih godina koje pokušavaju da ispeglaju bore! Šta pokušavaju sebi da kažu? Ove oči ne mogu da se prevare. Ja znam koji sam život preživela. To mi je najlepše od svega. Znam i kad sam rđa bila i kad sam padala i kako sam mučena ustajala. I šta me briga? - priča Tanja, pa nastavlja o tome šta joj je ćerka Lana nedavno rekla kada je reč o njenom izgledu.

- Kaže mi Lana: „Mama, našminkaj se bolje, vide ti se bore”, a ja: „Odakle ti ta ideja? Kad skinem naočare nemam nijednu boru”, na šta mi ona odgovora: „Da, ali tvoji partneri vide”. Zamislite, šta to mene briga. Oni imaju obavezu da me obožavaju u komadu - nasmejala se glumica, koja je svojevremeno važila i za fatalnu ženu, onu zbog koje su mnogi ostajali bez daha. 

- Niko se nikad nije pojavio ispred mene i rekao da je smrtno zaljubljen u mene. To su pravi muževi. Zamislite kada svojoj ženi jednog dana kad ona više nije u mladosti kažete: „Ja sam bio zaljubljen u Tanju Bošković, ali sam izabrao tebe”. Zamislite, kakva je to lepa legenda da se kaže svojoj ženi: „Ja te volim" - prokomentarisala je ona, koja iako je već 10 godina zvanično u penziji, samo proteklog decembra je odigrala 21 predstavu.

Tanja Bošković Foto: ATA images
 

Pošto se prisetila i svojih početaka, gostujući u emisiji „Agape" je objasnila i ko joj je bio najveći vetar u leđa.

„Više nisam morala da se plašim!"

- Ja sam voljeno dete, to je veoma važno. Moji roditelji su to umeli da mi pokažu koliko sam im dragocena, kao i moja sestra. Naučila sam, to je talenat takođe, da budem prijatelj. Sve ostalo, pogotovo kada su mi godine došle upomoć, stala na svoje noge uzdigla glavu gore i mogla mirne duše da primim sve jer tada sam već mogla da uzvratim ljubavlju. Više nisam morala da se plašim. Imala sam dovoljno godina da shvatim mnoge stvari koje su me sapinjal.

U mladosti, međutim, kaže da nije znala da iskaže svoja osećanja.

- Mene godine štite, sad mogu sve, ali sa dvadeset i trideset nisam umela, a i bio me je strah da nekome kažem dopadaš mi se i volim te. Prošle su godine, sada mogu sve da kažem. Mogu sasvim slobodno da izrazim divljenje, ali i nedivljenje - priča Tanja, pa otkriva šta radi u svoje slobodno vreme.

- Ja sam žena u penziji i imam prava šta god hoću, a da ne moram ništa. Nekad pustim tišinu u mislima, to je najteže. Volim da plivam, da šetam. U šetnji mogu da se dese razne senzacije u mozgu - zaključila je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike