"Raša je trebao da bude sek*ualna avantura, da mi zadovolji ego": Goca o braku i svađama sa mužem! (VIDEO)

20.08.2022

06:45

2

Pevačica bez dlake na jeziku progovorila i o kolegama, ali i budućim planovima za koncerte

"Raša je trebao da bude sek*ualna avantura, da mi zadovolji ego": Goca o braku i svađama sa mužem! (VIDEO)
Goca Tržan i Raša Novaković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Goca Tržan biće jedna od onih koje će Leskovčani, ali i svi posetioci festivala "Roštiljijada" imati prilike da slušaju sledeće nedelje upravo u Leskovcu. Ona je tim povodom prisustvovala konferenciji za štampu, a potom dala izjavu za okupljene medije. 

Na pitanje šta misli o koleginicama koje akcenat stavljaju na scenski nastup, te da li je bitnije to ili kako izvedeš pesmu, Goca je imala jasan stav.

- Zavisi čime se baviš. Da li se baviš muzikom ili nastupom? To je potpuno u redu, treba da postoji i jedno i drugo, to je skroz okej. Ja sam celog života muzičar, imam bend, posao mi je da čujem sebe, muziku, da pevam u inotonaciji, to je moj posao - rekla je, pa dodala:

- A ima i pevača i pevačica koji rade na drugim stvarima i to je regularna stvar, ako publika hoće i jedno i drugo. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Goca Tržan

Za razliku od njene koleginice Jelene Karleuše, koja će otvoriti Roštiljijadu, a ne jede meso, kod Goce tih problema nema i ona voli da jede.

- Roštilj još i nije opasan, ali one njihove pogače koje umačeš u moču, to je opasno. Mislim da se sve žene, osim nekih prokletnica, bore sa kilogramima. Ja ću umreti gladna, a debela - rekla je pevačica.

S obzirom na to da je nedavno proslavila 11 godina ljubavi sa Rašom Novakovićem, za 24sedam je otkrila šta se promenilo u njihovom odnosu za to vreme, te priznala da to i nije trebalo da se pretvori u brak.

- Sve se promenilo. Na početku, barem što se mene tiče, to nije trebalo da bude ni brak ni veza na duže staze, to je trebalo da bude jedna seksualna avantura koja će da mi nahrani ego, ali ispostavilo se drugačije - kaže Goca.

Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
Goca Tržan i Raša Novaković

Kao i svi parovi, Raša i Goca se svađaju, a glavni razlog je Lena.

- Ja sam stroga, pa je kaznim, a onda popustim, pa mi Radomir kaže da je ne kažnjavam toliko ako ne mogu da ispunim. Uglavnom se oko posla i oko Lene, kao i svi roditelji koji imaju decu. 

Centar "Sava" je posebno mesto za Gocu jer je pre mnogo godina napravila koncert za jednu osobu, koja je kupila sve karte. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Goca Tržan

Kako otkriva, ona jedva čeka da se renoviranje završi i sigurno će ponovo napraviti tu koncert.

- To je mesto koje je pravo za mene i sigurno ću napraviti koncert, jedva čekam da se završi renoviranje. Sada se ne zabavljam sa osobom koja bi mogla da kupi sve karte - zaključila je pevačica.

Šta je još Goca ispričala pogledajte u videu u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike