Keba progovorio o Severininom i Igorovom razvodu: Sve što rade, sebi rade!

21.10.2020

08:43 >> 09:50

0

Folker je izneo svoje mišljenje o temi koja već mesecima interesuje javnost

Keba progovorio o Severininom i Igorovom razvodu: Sve što rade, sebi rade!
Copyright Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nedeljama kruže priče o krahu braka Severine i Igora Kojića, koje su podgrejane činjenicom da ona već neko vreme boravi u Hrvatskoj, dok je sin Dragana Kojića Kebe u Beogradu.

Folkerove komšije otkrile su da njegovu snajku dugo nisu videle u kraju, kao i da su načuli da Igor nije više sa njom, a sada se tim povodom oglasio i Keba.

– Ne znam gde su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvek su i znali, šta im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade – rekao je Keba i dodao:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Ako mene pitate, ljubav nikada ne treba da se objašnjava, niti se to može objasniti. Reč nikada ne upotrebljavam kao oružje, ni za odbranu, a ni za napad, pa će tako biti i ovog puta. Sve postoji u mom srcu i tu se samo može osetiti ljubav, a šta će biti, neka bude. Samo neka su živi i zdravi i da im Bog podari svu blagodat i sreću u životu.

– Svima onima koji se na ružan način bave mojim životom poručio bih da očiste svoje dvorište, jer je u mom uvek sve bilo na svom mestu. Poručio bih im da se pomole bogu i traže oprost jer ne znaju šta rade i pričaju. Ne bih da sudim nikome, niti to mogu, jer je moja misija u životu da donosim radost svima oko sebe i da širim ljubav uvek i na svakom mestu! – rekao je Kojić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Alo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike