Milica Pavlović škartirala pesmu sa albuma, Anastasija je prihvatila sa MC Stojanom i otpevala: Drama ne jenjava!

16.07.2022

06:45

2

Ponovo se sve vrti oko albuma "Posesivna"

Milica Pavlović škartirala pesmu sa albuma, Anastasija je prihvatila sa MC Stojanom i otpevala: Drama ne jenjava!
308734_milica-pavlovic-anastasija-raznatovic_orig copy - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Anastasija Ražnatović i MC Stojan objavili su pre nekoliko dana duetsku pesmu "Otkaz", koja je već pobrala simpatije publike. Međutim, kako 24sedam saznaje, ta numera je prvo bila u rukama Milice Pavlović!

Naime, pomenuta pesma je trebalo da se nađe na Miličinom albumu "Posesivna", ali je u poslednjem trenutku odlučeno da je neće staviti. Razlog leži u tome što je Pavlovićeva dobila pesmu "Tačno tako" koja joj se veoma dopala.

ATAImages/Antonio Ahel
Milica Pavlović

Tada je, kako saznajemo, Milica vagala koju će "skinuti", jer bi u protivnom imala 13 pesama na albumu. Ona je smatrala da je to previše, pa je numera "Otkaz" dobila "otkaz" jer joj se najmanje dopala, priča naš sagovornik.

Takođe, pesma joj je izgledala slično kao neke što je već uvrstila na album, pa joj je odluka da je se reši još lakše pala. 

Ova duetska numera nalazi se na Jutjub kanalu MC Stojana, a ne na Anastasijinom, a koju su otpevali nakon što ju je Pavlovićeva škartirala sa svoje liste.  

Anastasija Ražnatović , Antonio Ahel/ATAImages
Anastasija Ražnatović

Pozvali smo Milicu za komentar, ali do objave teksta nismo dobili njen odgovor. S druge strane, tekstopisac Vuksan Bilanović, koji je autor pesme, potvrdio je naša saznanja, te nam otkrio kako je došlo do toga da ova numera na kraju završi u rukama MC Stojana i Anastasije. 

- Milica je preslušavala pesme, odlučivala šta hoće i neće, na kraju je odustala i pesma je ostala slobodna. Stojanu se svidela, on ju je uzeo i snimio sa Anastasijom. Mi smo tu dosta toga promenili, neki delovi su ostali isti, ali je u suštini pesma mnogo drugačija nego verzija koju je Milica trebalo da snimi - kaže Vuksan za 24sedam, te otkriva da li mu je žao što numera nije završila kod Milice:

- Nisam ja imao favorita, meni su se obe verzije sviđale. Dosta smo promenili da bismo je prilagodili Stojanu i Anastasiji i onda baš drugačije zvuči. 

Ovo nije prvi slučaj da pesma jednog pevača završi kod drugog, a to najbolje zna upravo Milica. Kako je poznato, Ana Nikolić snimila je demo pesme "Provereno" koju je na kraju odlučila da neće snimiti, pa je ona, u malo izmenjenoj verziji, završila kod Milice. 

Ana je nakon toga pustila svoju verziju, zbog čega je ispao pravi skandal, koji i dalje traje, a nedavno je Pavlovićeva izjavila da čak razmišlja o tome da odustane od tužbe protiv Nikolićeve i drugih lica, iako je bila spremna i trebalo da se podnese Tužilaštvu. 

Ko je koga odbio?

Vesna Zmijanac nije želela da snimi pesme "Kukavica" i "Idi dok si mlad", "Isuse" je planirao da snimi Oliver Dragojević, "Lepi grome moj" pisana je za Maju Berović, a na kraju su sve one završile kod Cece Ražnatović i postale hitovi.

Jelena Karleuša je odbila pesmu "Niko nikog ne voli", pa je ona otišla kod Dragane Mirković, kao i pesma "Kad bi znao kako čeznem", koju je prethodno odbila Hanka Paldum.

Dragani Mirković je prvobitno ponuđena pesma "Ja nemam drugi dom", ali čak je i ona smatrala da bi bolje "legla" Lepoj Breni.

Lexington bend je proslavila numera "Dobro da nije veće zlo", a malo ljudi zna da je ona rađena za Eminu Jahović. 

Mega duet "Poplava" Aca Pejovića i grupe Ministarke odbio je Bojan Bjelić. Sigurno se sada kaje!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike