Šeron Stoun šamarala Kejli Kuoko na setu, morala je da stavlja led na lice: Tekle su mi suze!

20.04.2022

09:49

0

Glumica je otkrila sve o susretu sa koleginicom koji će večno pamtiti

Šeron Stoun šamarala Kejli Kuoko na setu, morala je da stavlja led na lice: Tekle su mi suze!
profimedia-0682443790 - Copyright Profimedia

Glumica Kejli Kuoko gostovala je u emisiji kod Džimija Kimela u kojoj je ispričala šokantne detalje susreta sa koleginicom Šeron Stoun.

Naime, njih dve susrele su se na snimanju serije "The Flight Attendant", a Šeron je prethodno nije upozorila da će biti izuzetno agresivna na setu.

- Pre nego što smo počeli da snimamo scenu, Šeron je sela pored mene i rekla: "Hej, šta misliš o tome da te dotaknem u toj sceni?" Rekla sam: "Šta god želiš da uradiš, ti si Šeron Stoun'" - prisetila se dramatičnog i neočekivanog trenutka Kejli.

Profimedia
Šeron Stoun

U ovom ostvarenju Stounova igra njenu majku, te je Kejli čak tri puta žestoko ošamarila na setu a da je prethodno nije ni upozorila.

- Onda me je udarila! Bilo je tako stvarno. Pre svega, reakcija je bila zaista realna u tom trenutku. Tekle su mi suze i doslovno sam se tresla. Usledio je "rez". Niko se ne pomera. Niko ništa nije govorio. Nisu bili sigurni da li smo se nas dve tako dogovorile - ispričala je glumica u emisiji.

Kajli Kuoko, Foto: Profimedia
Kejli Kuoko

Ipak, Šeron joj se kasnije izvinila i rekla joj da je voli, insistirajući da je šamar baš bio prikladan za scenu. Kuoko je bila u potpunom šoku, ali je predložila da ponove scenu. Kasnije je dobila još dva šamara.

- Bilo je suludo, ali to je jedna od najboljih stvari koje sam ikad doživela na snimanju - rekla je glumica, i dodala da je posle toga morala da stavi led na lice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike