Ni holivudskim glumicama ne ide sve od ruke: Kejli Kuoko bila očajna, zbog ovoga je plakala celu noć!

17.04.2022

06:00

0

Glumica je priznala da je veoma žalila zbog onoga u šta je bila sigurna da je njeno

Ni holivudskim glumicama ne ide sve od ruke: Kejli Kuoko bila očajna, zbog ovoga je plakala celu noć!
Copyright Kajli Kuoko, Foto: Profimedia

Kejli Kuoko je domaća publika upoznala u poslednjoj sezoni serije "Čari", a onda i u "Štreberima". Mnoge je osvojila svojim šarmom i harizmom, dobijala je nagrade za svoj rad, ali ni njoj ne ide uvek sve od ruke.

Kako je priznala, ona je bila očajna kada nije dobila ulogu u filmu "Knives out 2" koji će se pojaviti kasnije ove godine na Netfliksu. Uloga koju je Kejli jako želela otišla je u ruke njene koleginice Kejt Hadson.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

- Bila sam ubeđena da je uloga moja. Kejt Hadson ju je na kraju dobila. Ali ja sam bila toliko sigurna da sam već videla kako pakujem torbe i idem u Grčku. I onda je nisam dobila. Bila sam očajna - priča glumica i nastavlja:

- Inače nikada nisam očajna kada su uloge u pitanju. Radila sam sve što je trebalo i nisam je dobila. Plakala sam bukvalno celu noć. Ali uloga sada pripada Kejt, a ona je sjajna.

Iako ovu ulogu nije dobila, samo dan kasnije je do nje stigla ponuda za romantičnu komediju u kojoj će igrati sa Pitom Dejvidsonom, dečkom Kim Kardašijan. Međutim, za nju nije bila zainteresovana u prvom trenutku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

- Pozvali su me i rekli da imaju interesantan scenario. Rekla sam im da ne želim da čitam ništa i da me niko ne želi, da ne umem ništa. Ipak, naterali su me da je pročitam, Pit je već dobio ulogu i odlučila sam da to učinim. Kada sam završila, pomislila sam 'Ovo je magično'! A nikad je ne bih dobila da sam dobila ulogu zbog koje sam bila očajna - zaključila je glumica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike