Očekivana odluka? Čarli Šin pobedio bivšu ženu: Pravda ima lice prijatelja

14.10.2021

18:15

0

Glumac je, nakon višegodišnje borbe, uspeo u svojoj nameri

Očekivana odluka? Čarli Šin pobedio bivšu ženu: Pravda ima lice prijatelja
carli sin profimedia-0509148717 - Copyright Profimedia

Sud u Los Anđelesu saopštio je da je glumac Čarli Šin dobio starateljstvo nad ćerkama Sem i Lolom, te da više ne mora da plaća alimentaciju bivšoj ženi Deniz Ričards.

Glumac se kratko obratio okupljenim medijima, kojima je rekaoda je pravda zadovoljena.

- Mislim da je ovo što se dogodilo sasvim pošteno. Prošlo je mnogo vremena, ali pravda najzad ima lice prijatelja - izjavio je Šin.

Profimedia
 

Na ovaj način je okončana sudska sapunica koja se odvijala nekoliko godina unazad i punila novinske stupce. Odluka suda da dodeli puno starateljstvo glumcu, za kojeg mnogi smatraju da je na lošem glasu, nije iznenađujuća. 

Razlog tome je što je njegova ćerka Sem u dva šokantna video-snimka objavljena na tiktoku iznela niz optužbi na račun majke Deniz i njenog partnera Arona Pajpersa. Svoj život s majkom je nazvala “paklom bez izlaza”, usled čega je prestala da jede i dobila poremećaj sna, što je samo bilo ulaznica u depresiju s kojom se i dalje bori. Sem je odlučila da napusti majku i preseli se kod oca.

Profimedia
 

Izvori bliski glumcu tvrde da i Lola namerava da sledi primer starije sestre, što je nateralo Deniz da se brže-bolje vrati u porodičnu kuću u Los Anđelesu u kojoj je bila svega nekoliko nedelja ove godine. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike