Bajka za princezu: Saša Kapor i Nikolina Kovač proslavili ćerki rođendan, zastaće vam dah od dekoracije (FOTO)

05.12.2021

12:29

1

Roditelji su joj priredili zabavu za pamćenje

Bajka za princezu: Saša Kapor i Nikolina Kovač proslavili ćerki rođendan, zastaće vam dah od dekoracije (FOTO)
Nikolina Kovač i Saša Kapor ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nikolina Kovač i Saša Kapor, koji ove godine slave osmu godišnjicu braka, pre nekoliko dana su u jednoj prestoničkoj igraonici organizovali zabavu povodom rođendana njihove mezimice Nikolete. Ona je krajem novembra napunila dve godine, a ponosni roditelji ništa nisu prepustili slučaju.

Dok je Saša bio zadužen za ketering, dekoracijom se pozabavila Nikolina, a bajkoviti ukrasi, baloni i vatromet nikoga nisu ostavili ravnodušnim, ponajmanje slavljenicu, koja je netremice posmatrala tortu na tri sprata, čokoladne voziće i mede.

Naravno, tu je bio i njen brat Nikolaj, a srećni roditelji nisu mogli a da ne podele sa svetom koliko vole svoju decu, a mezimicu Nikoletu posebno na njen veliki dan.

-Ti si u naše živote unela posebnu čaroliju, najčistiju iskru ljubavi. Tvoja dobrota je za mene nestvarna. Tvoji zagrljaji su nešto najdivnije što sam ikada osetila, jer ti si princeza nekog drugog sveta, nekog drugog univerzuma. Srećan ti rođendanko čarobnice moja draga- napisala je ispod objave na “Instagramu” sa ćerkom pevačica, dok je njen suprug kratko dodao da je Nikoleta njegov smisao života.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike