Šta se dešava iza zatvorenih vrata porodice Kovač-Kapor? Hit anegdota: Ovo je razlog zašto u stvari nisu otišli u Rim!

08.05.2022

04:55

0

Pošto je pevač sve potanko objasnio, tako je i iznandio čitavo okruženje

Šta se dešava iza zatvorenih vrata porodice Kovač-Kapor? Hit anegdota: Ovo je razlog zašto u stvari nisu otišli u Rim!
Nikolina Kovač i Saša Kapor - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Saša Kapor se nedavno pojavio na snimanju jedne „Grandove" emisije u potpuno drugačijem izdanju. Na to ga je, kako kaže, supruga Nikolina Kovač nagovorila, a iz jednog razloga je zamolio publiku - da mu ne zameri.

- Nikolina me nagovara da se vratim na neku staru frizuru - počeo je on, prenosi „Grand onlajn", pa nastavlja o tome kako je još uvek u procesu, te da nije još sve onako kako je on zamislio.

- Jednostavno, sve ove faze moraju da se prođu. Tako da nekad i ako nije sve kako treba, draga publiko, nemojte mi zameriti - dodao je pevač, koji u poslednje vreme sve više pažnje posvećuje fizičkom izgledu.

Počeo je i da trenira.

Nikolina Kovač i Saša Kapor, Printscreen: Instagram/nikolinakovac
 

- Kako je krenula pandemija, nekako su i ljudi bili po kućama i onda čovek ispadne iz tog nekog ritma životnog i mislim da se to svima desilo. U nekom prethodnom periodu sam više radio na mentalnoj higijeni, a sad sam se vratio fizičkoj - objašnjava on, pa otkriva i da li s Nikolinom odlazi da vežba, kako je ona oduvek bila sportski tip.

- Iskreno retko kad, skoro nikad, zato što je Nikolina jutarnji tip... Ona je neko ko ustane u šest ujutru i već može da ide na trening, dok sam ja onako više taj neki podnevni tip. Ja kad ustanem volim da pijem kafu, da čitam novine, gledam jutarnje programe i onda tek posle toga ako imam neke obaveze završim - nabrajao je Kapor.  

Što se tiče vaspitanja dece, s druge strane, tvrdi da on i supruga „rade" tako što udruže snage.

- Mislim da je jako bitno da budem podjednako tu, opet više vremena provode sa Nikolinom. Ona kad se porodila malo se povukla sa scene i više im se posvetila, a ja sam išao i radio, tako da hajde da kažemo da je ona više vremena provodila sa Nikolajem, pa hajde da kažemo da je ona samim tim i popustljivija prema njemu - priča pevač, koji se sa sinom uvek dobro zabavlja igrajući igrice.

Nikolina Kovač i Saša Kapor, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Tokom pandemije sreća pa smo imali „Plejstejšn" i onda smo kupili onu „GTA" igricu, pa smo on i ja to igrali, to je bio opšti haos, Nikolina je ludela - prisećao se Kapor.

Zatim, ispričao je jednu anegdotu i tako objasnio kako im je u stvari „propalo" putovanje.

- Imali smo uvek neke planove gde šta, sećam se jednom u oktobru da je Nikolina htela da me vodi u Rim i ona kaže da će da nam rezerviše karte, ja sam njen gost i ona me vodi i ja kažem: „Nemoj da uzimaš avionske karte, idemo autom, možemo da stanemo svuda i da napravimo neku turu" i pred moj rođendan, ja njoj kažem: „Nešto mi govori da ne treba ići, ne znam zašto", kaže ona: „Tačno sam znala, zato mi nisi dao da uzmem karte" i nažalost baš u ta tri dana su bile ogromne poplave u Rimu - zaključio je Kapor za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike