„Nema vajde!" Sanja otkriva: Poznata pevačica je pokušala da me nauči kako da sredim slike za Instagram - ali bezuspešno!

10.08.2022

20:15

0

Njih dve se privatno i te kako druže, pa zato i savetuju jedna drugu kada su razne stvari u pitanju

„Nema vajde!" Sanja otkriva: Poznata pevačica je pokušala da me nauči kako da sredim slike za Instagram - ali bezuspešno!
Sanja Đorđević - Copyright ATAImages/M. M.

Pojavivši se na jednoj proslavi, pevačica Sanja Đorđević je otkrila s kim se s estrade sve druži, kao i zašto nije aktivna na društvenim mrežama kao njene brojne koleginice. Kako je objasnila, ređivanje fotografija joj nikako ne ide od ruke, pa sebe smatra „potpuno operisanom od Instagrama".

- Imala sam divne koncerte i nastupe, srećna sam što su mi se vratile moje pesme - počela je svoju priču ona, piše „Informer", a zatim je nastavila o prijateljstvu koje već izvesno vreme neguje s Lepom Brenom.

- Družim se sa Lepom Brenom. Ona je pokušala da me nauči kako da sredim slike za Instagram - otkrila je Sanja, pa kroz smeh dodala:

- Ali, ja sam operisana za te društvene mreže.

Podsetimo, prijateljstvo Lepe Brene i Sanje Đorđević se često spominje po medijima. Kada se Sanja posle jedne pauze vratila na scenu, prenosilo se svojevremeno, Breni su išle najveće zasluge - jer ju je upravo ona, navodno, uverila da je i vreme za takav korak. To je učinila zato što je veoma ceni kao koleginicu.

Sa druge strane, Brena je jednom istakla i kako je bilo „oluja" između njih dve - i to zbog karata.

- Sanja mnogo voli da vara na kartama, pa smo se svađale. Ona ima neka svoja sarajevska pravila, svoje prijatelje kartaroše zove u jedanaest sati da potvrdi ta pravila. Mi smo na ratnoj nozi što se tiče kartanja - rekla je bila ona jednom prilikom.

Sanja Đorđević, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike