Lice naduto, noga u gipsu do kolena, zavijen vrat: Sandra Rešić otkrila detalje oporavka posle saobraćajke! (FOTO/VIDEO)

10.08.2022

17:03

0

Pevačica napominje i kako ima dosta hematoma po telu, ali da sve ide na bolje

Lice naduto, noga u gipsu do kolena, zavijen vrat: Sandra Rešić otkrila detalje oporavka posle saobraćajke! (FOTO/VIDEO)
sandra_resic_10092019_0017 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sandra Rešić je nedavno doživela saobraćajku na Dorćolu u Beogradu, gde inače i živi. Oglasivši se na Tiktoku, okrila je detalje oporavka, ali je i mnoge zabrinula pokazavši naizgled prilično naduto lice.

- Guram nekako. Najgore je prošao. Vratni deo i te žile koje se tu nalaze, kao i noga... - govorila je Sandra, kojoj je jedna noga sada u gipsu do kolena i upodlivima.

- Imam mnogo hematoma svuda po telu. U svakom slučaju, dobro sam. Ide na bolje. Biće bolje. Žao mi je što se sve tako izdešavalo, nije moja krivica, ali bitno da smo svi živi i zdravi - istakla je na kraju.

Podsetimo, pevačica je nesreću doživela pošto je bila izašla da završava neke obaveze. Što se tiče automobila - prednji deo je u potpunosti nastradao.

- Krenula sam da završavam današnje obaveze i, eto, udare me momci jutros oko 11 sati. Bila sam na raskrsnici, samo što sam krenula, ma nisam još maltene ni nogu na gas stavila, na mene su naletela dvojica momaka. Prebrzo su vozili, išli su sigurno preko 100 kilometara na sat. Otišao mi je ceo prednji deo auta, odvezli smo ga, videćemo šta dalje. Policija je bila, izvršila uviđaj - prepričala je bila Sandra za „Pink.rs".

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike