Hit! Isplivala Lošina fotografija na kojoj ne nosi kapu: Retko ko ga je do sada video ovakvog! (FOTO)

03.08.2022

15:57

1

Ona je vremenom postala i zaštitni znak pevača, jer se bez nje u javnosti gotovo i ne pojavljuje

Hit! Isplivala Lošina fotografija na kojoj ne nosi kapu: Retko ko ga je do sada video ovakvog! (FOTO)
sofa_11072018_00044 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Saša Lošić Loša, pevač i frontmen „Plavog orkestra", u javnosti se gotovo nikada ne pojavljuje bez kape. Ona je vremenom postala i njegov zaštitni znak i razne je modele nosio.

Malo je onih koji su ga videli bez iste - sve dok na jednom Fejsbuk profilu nije isplivala stara fotografija s jedne žurke u Zagrebu, na kojoj je, na veliko iznenađenje fanova, ne nosi. Nastala je osamdesetih, a objavio ju je muzičar Neven Kepeski.

- Sećanje na jednu od boljih žurki u Zagrebu, osamdesetih. A bilo ih je... Loša i Boro Radaković. Odvalili po „Bitlsima". Mislim da je ovo valjda jedina Lošina fotka bez kape. Fotkala moja malenkost - poručio je on u svojoj objavi, pa pobrao i brojne simpatije prijatelja na ovoj mreži.

Inače, razne su se priče pričale - o tome zašto Loša uvek nosi kapu. Svakako, bio je pokrenuo novi trend i prodavači kapa su u Sarajevu, ali i celoj bivšoj Jugoslaviji, od toga dobro zarađivali. Muzičar se jedne anegdote vezane upravo za to bio prisetio pred veliki koncert u varaždinskoj Areni krajem 2018. godine, prenosi „Večernji". Naime, dok je hodao ulicom, Loša je zastao kada je čuo iza sebe nekoga da ga doziva.

U pitanju je bio vlasnik jedne prodavnice kapa i jurio je ka njemu želeći da mu se zahvali što je prodao 70.000 „njegovih" kapa. Od zarađenog novca je sa ženom sagradio vikendicu! Tada, takođe, molio ga je da ne menja imidž, a Loša ga je po svemu sudeći poslušao i ostao je veran „svojoj slici".

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike