Ova zvezda „Granda" je kuvar po zanimanju i pevao je i za šporetom! „Još me zovu da svratim i prisetim se kako je nekad bilo!"

03.08.2022

21:08

0

Kako je i muzika ipak postala njegova velika ljubav, uspeo je da u protekloj sezoni takmičenja „dogura" do finala

Ova zvezda „Granda" je kuvar po zanimanju i pevao je i za šporetom! „Još me zovu da svratim i prisetim se kako je nekad bilo!"
Željko Vukčević - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Finalista „Zvezda Granda" Željko Vukčević je kuvar po zanimanju, a taj detalj je malo ko znao. Kada je bilo došlo vreme da porazmisli o svojoj budućnosti, dugo se „lomio" između Trgovačke i Muzičke škole - pa su komentari okoline bili od presudnog značaja za njega.

- Moji roditelji su tad otvorili restoran i ja sam se u to zaljubio, kako sve to funkcioniše. Volju da upišem Muzičku su mu ubili ljudi koji se bave time, jer su tvrdili da ja nisam pevač za klasičnu muziku i da bi škola ubila moj stil - pričao je Željko, piše „Grand onlajn", koji priznaje da u kuvanju svakako uživa i dan-danas, ali mu je mrsko da samom sebi priprema jela.

Kuvanje kod kuće ga, objašnjava, nikada nije ni privlačilo.

- Ja sam Jarac u horoskopu i ja volim dobru organizaciju, da sve bude onako kako hoću, da mi bude sve potaman - pričao je zatim on, pa dodao kako ga nekadašnje kolege i dalje pozivaju da im se vrati i priseti se minulih dana.

Kako ističe - nedostaje im njihov nekadašnji saborac, koji je sad zablistao na „Grandovoj" sceni.

- Zovu me pa mi kažu: „Dođi malo da se prisetiš kako je to bilo nekad. Pevao si dok su kuvao, sad pevaš na „Grandovoj" sceni". Moram da priznam da mi nedostaje i to je moja ljubav pored pevanja - zaključio je on.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike