Pretučena pevačica traži policijsku zaštitu: Jako se bojim za svoj život

09.08.2022

12:20

0

Marina Radosavljević se još nalazi u bolnici

Pretučena pevačica traži policijsku zaštitu: Jako se bojim za svoj život
marina radosavljevic 2 - Copyright Instagram printscreen/marina.radosavljevic.maky

Pevačica Marina Radosavljević Maki koju je, prema njenim rečima, pretukao njen bivši ljubavnik I. T, oporavlja se u bolnici od teških povreda, a osumnjičeni za nasilje juče se predao policiji, te je posle ispitivanja pušten iz stanice.

Pevačica je još u strahu zbog svega što se desilo, pa je poručila da će tražiti policijsku zaštitu.

- Sada mi je lakše kada sam čula da se sam predao policiji, pa ćemo da vidimo nadalje šta će da se dešava. Čula sam da se pojavio u pratnji advokata. Verovatno će mu biti određen pritvor, a kasnije će država odrediti kolika ga kazna čeka - smatra marina, a onda je rekla kako se danas oseća.

Privatna arhiva
Marina Radosavljević

- Osećam se malo bolje. Lekari su mi rekli da nisam životno ugrožena, ali će proći dosta vremena dok mi se telo ne oporavi jer me i dalje sve boli. Preko infuzije primam i lekove protiv bolova, ali verujte veća mi je ona bol koju osećam u duši, nego ova fizička. Takođe, doktor mi je rekao da bi danas trebalo da, ako sve bude u redu, izađem iz bolnice na kućno lečenje - rekla je Marina za Objektiv, pa priznala da je i njena porodica u strahu.

- Moja porodica je veoma zabrinuta jer ovo nije prvi put da mi se dešava fizički napad. Prvi put se desilo na parkingu, dvojica mladića su upotrebila suzavac i prebila me ispred lokala u kom je trebalo da nastupam.

Marina priznaje da je agonija tek čeka kada bude napustila kraljevačku bolnicu u kojoj je trenutno na odeljenju hirurgije:

- Zahtevaću od nadležnih organa da imam policijsku zaštitu od 24 časa. Jako se bojim ne samo za svoj život, nego i za život mojih najbližih. Moj zahtev će ići na procenu kod policije i na osnovu toga će se doneti odluka o tome da li ću dobiti zaštitu. Dakle, ukoliko oni ustanove da sam životno ugrožena, dobiću policijsku pratnju - kaže Radosavljevićeva.

Instagram printscreen/marina.radosavljevic.maky
Marina Radosavljević

Podsetimo, kako je 24sedam juče pisao, I. T. je juče nakon saslušanja pušten iz policijske stanice. Iz Policijske uprave Kraljevo rečeno je za naš portal da se radi na utvrđivanju svih okolnosti posle čega će biti doneta odluka o daljem postupanju.

Inače, Marina je na naše pitanje da li joj je poznato da je i ranije bio nasilan, rekla da njen bivši dečko iveć ma dosije. 

- Ležao je već u zatvoru zbog pucnjave na drugo lice - poručila je kratko.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike