Predao se muškarac koji je pretukao pevačicu: Sad će se saznati da li on stoji i iza prvog nasilja

08.08.2022

10:07

0

Pevačica je i dalje uznemirena i u bolovima

Predao se muškarac koji je pretukao pevačicu: Sad će se saznati da li on stoji i iza prvog nasilja
mar - Copyright Instagram printscreen/marina.radosavljevic.maky

Marinu Radosavljević Maki, pevačicu "Granda", pretukao je 4. avgusta u Vrnjačkoj Banji njen bivši ljubavnik I. T., a kako je sada otkrila on se predao policiji nakon potrage.

- Sad sam dobila informaciju da se predao, bio je u bekstvu i sada se predao, tako da ćemo videti šta se dešava - rekla je pevačica za Telegraf.rs.

Ona je prethodno za 24sedam ispričala kako se oseća od napada, te je jezive detalje otkrila.

- Posle ovoga može samo smrt da mi se desi od istih ljudi. Bojim se jako za svoj život i život svojih najbližnih. Ne znam koji su razlozi za ovo, ne interesuje me. Kamere su sigurno sve zabeležile - rekla je jedva Marina, a zatim ispričala i još neke detalje nemilog događaja.

Instagram printscreen/marina.radosavljevic.maky
Marina Radosavljević

- On je uleteo među ljude i odmah se zaleteo i udario me je. Momentalno sam pala i zapao mi je jezik u grlo. Unakažena sam potpuno, jer je nastavio i posle toga da me udara. Sklanjala sam se od njega naročito od februara kada sam pretučena, takođe. On je bio vazduh za mene. Počela sam taman ponovo da volim svoj život - rekla nam je Radosavljevića uznemireno, ne znajući koliko će još ostati u bolnici.

Ona je još rekla da nije sigurna da li je poslednji slučaj nasilja povezan sa prethodnim iz februara kada su je napala ispred kafane dva nepoznata muškarca. Ona je tada pretučena, imala je podlive na licu, ruka joj je polomljena, kao i druge traume.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike